Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Periodbiljett i appen Västtrafik To Go

Nu är det enklare än någonsin att köpa periodbiljett. Köp 1-eller 3-dygnsbiljetter, 30- eller 90-dagarsbiljetter enkelt och smart  i vår nya app Västtrafik To Go och betala med swish. Du kan även låna ut din periodbiljett. Perfekt för dig som reser ofta och vill ha biljetten i mobilen. 

I dagsläget kan du köpa1- och 3 dygnsbiljetter, 30- och 90-dagarsbiljetter och enkelbiljetter men allteftersom appen utvecklas kommer vi att erbjuda fler funktioner och biljetter. 

Så kommer du igång

Du behöver minst en Iphone 4s med IOS version 8.1 eller en Android med operativsystemet version 4.1.

Ladda ner Västtrafik To Go i App Store.

Ladda ner Västtrafik to Go i Google Play. 

Så funkar det att köpa

  • Betala smidigt med swish eller bankkort direkt i appen.
  • Få förlustgaranti genom att logga in i appen.
  • Fullständiga köpvillkor.

Alla periodbiljetter och priser.

Låna ut din periodbiljett

Du som har en periodbiljett 30- och 90 dagar i Västtrafik To Go kan enkelt låna ut den till en annan person som har appen, dock till max fem olika telefoner per biljett. Klicka på "Låna ut" i menyn. Appen skapar ett sms som du skickar till personen som ska låna biljetten. När biljetten är mottagen och godkänd är den utlånad till klockan 04.00. Den kommer automatiskt tillbaka till dig klockan 04.00 och då kan du resa med den själv igen. 

Vanliga frågor och svar

Vad händer om telefonen laddar ur eller om internetuppkopplingen inte fungerar? Lugn, vi har svaren. 

De vanligaste frågorna och svaren om Västtrafik To Go.

Tyck till!

Vi vill erbjuda den bästa upplevelsen för alla som reser tillsammans med oss. Får du problem med appen uppskattar vi din feedback. Skicka synpunkt

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val