Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Jobba hos oss

 

Vill du jobba hos Västtrafik? 

Här hittar du våra lediga tjänster.

Fordonsstrateg

Nu söker vi en Fordonsstrateg till vår upphandlingsenhet. Som fordonsstrateg har du övergripande fordonsansvar för buss och personbil. Du förväntas att aktivt medverka i framtagning av fordonsstrategier och delta i nationella samverkansforum. I tjänsten ingår det att ta fram kravspecifikationer avseende fordon vid trafikupphandlingar liksom att delta i avstämningar och förhandlingar med trafikföretag i samband med upphandling.

Trafikkoordinator

Nu söker vi en Trafikkordinator med inriktning på tågtrafik. Du stödjer och coachar våra partners arbete med att förbereda och ansöka om tåglägen i den årliga tågplanen. Du är också Västtrafik kontaktperson gentemot Trafikverket i frågor som rör tågplaneprocessen. Du ingår också i trafikkoordinatorgruppen där du har ett särskilt ansvar för samordning mellan trafikslagen tåg och buss.

Vi söker dig som tycker om att leda uppdrag, motivera och ge anvisningar samt följa upp genomförd verksamhet. Du har även förmågan att se helheten och är duktig på kommunikation, rapportering, uppföljning och analys. Det är viktigt att det är naturligt för dig att ha kundperspektiv i ditt arbetssätt.

Välkommen med din ansökan!

Jobba hos våra partnerföretag

Yrkesgrupper som exempelvis förare, tågvärdar och biljettkontrollanter är anställda hos våra partnerföretag. Vänd dig till något av våra partnerföretag om du är intresserad av att arbeta i någon av de nämnda yrkesgrupperna.Vi upphandlar all trafik som körs och vi har avtal med många partnerföretag både vad gäller den allmänna kollektivtrafiken, det vill säga tåg, spårvagn, buss och båt, och den särskilda kollektivtrafiken som omfattar anropsstyrd trafik.

Varje dag reser 390 000 personer med Västtrafik och vår bransch står inför många nya och spännande utmaningar. Var med i arbetet med att fördubbla det kollektiva resandet i Västra Götaland till år 2025.

Serviceinriktade butikschefer till Västtrafik!

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val