Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Jobba hos oss

Vill du jobba hos Västtrafik? 

Här hittar du våra lediga tjänster.

Kommunkoordinator
Team Kommun är en grupp på fem personer som ansvarar för att driva och utveckla samarbetet mellan Västtrafik och kommunerna i Västra Götalandsregionen. Arbetet innebär ett brett nätverk med kontakter både inom Västtrafik och externt med kommunernas tjänstemän och politiker. Nu söker vi en kommunkoordinator för ett föräldravikariat. Sista ansökningsdag är den 15 juli.

Förvaltningsledare IT realtidssystem
Är du en kommunikativ och engagerad person som gillar att jobba med förvaltningsledning och kravställning? Vill du jobba i system som dagligen påverkar ett mycket stort antal personer? Vi söker just nu en förvaltningsledare till IT realtidssystem. Vi vill ha din ansökan snarast. 

Jobb hos våra partnerföretag
Yrkesgrupper som exempelvis förare, tågvärdar och biljettkontrollanter är anställda hos våra partnerföretag. Vänd dig till något av våra partnerföretag om du är intresserad av att arbeta i någon av de nämnda yrkesgrupperna.Vi upphandlar all trafik som körs och vi har avtal med många partnerföretag både vad gäller den allmänna kollektivtrafiken, det vill säga tåg, spårvagn, buss och båt, och den särskilda kollektivtrafiken som omfattar anropsstyrd trafik.


Varje dag reser 390 000 personer med Västtrafik och vår bransch står inför många nya och spännande utmaningar. Var med i arbetet med att fördubbla det kollektiva resandet i Västra Götaland till år 2025.

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val