Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Jobba hos oss

Vill du jobba hos Västtrafik? 

Här hittar du våra lediga tjänster.

Systemspecialist inom realtidssystem
Vi letar just nu efter dig som vill jobba som systemspecialist för våra real- och störningsinformationssystem. Om du är drivande, noggran och tycker om att jobba i en organisation där det händer mycket kan du vara rätt person för oss. 

Trafikkoordinator till Västsvenska paketet
Om du tycker om att leda, motivera och visa vägen kan du vara helt rätt person för oss. Just nu söker vi en trafikkoordinator som ska jobba med trafikomläggningar i samband med Västsvenska paketet och andra större byggprojekt i Göteborgsområdet. Sista ansökningsdag är den 25 februari. 

Koordinator till avdelningen Leveransstöd
Tycker du om utmaningar och möjligheter i förändringsarbete? Just nu söker vi en koordinator med dessa egenskaper till avdelningen Leveransstöd. Rollen innebär bland annat att hålla ihop och se till att aktiviteter genomförs i processer som handlar om affärsplanering och trafikutbud. Ansök senast den 25 februari. 

Biträdande affärschef
Vi letar just nu efter dig som ska bli vår nästa biträdande affärschef för området vi kallar för Buss region. I rollen jobbar du tätt med trafikföretagen som kör i ditt område för att nå uppsatta mål. Vi vill ha din ansökan senast den 11 februari. 

Jobba hos våra partnerföretag
Yrkesgrupper som exempelvis förare, tågvärdar och biljettkontrollanter är anställda hos våra partnerföretag. Vänd dig till något av våra partnerföretag om du är intresserad av att arbeta i någon av de nämnda yrkesgrupperna.Vi upphandlar all trafik som körs och vi har avtal med många partnerföretag både vad gäller den allmänna kollektivtrafiken, det vill säga tåg, spårvagn, buss och båt, och den särskilda kollektivtrafiken som omfattar anropsstyrd trafik.


Varje dag reser 390 000 personer med Västtrafik och vår bransch står inför många nya och spännande utmaningar. Var med i arbetet med att fördubbla det kollektiva resandet i Västra Götaland till år 2025.

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val