Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Jobba hos oss

 

Vill du jobba hos Västtrafik? 

Här hittar du våra lediga tjänster.

Teamledare till anropsstyrd trafik

Är du en driven ledare som tycker om att arbeta målinriktat och värdesätter relationer och partnerskap, både externt och internt? Är du dessutom strukturerad, är bra på att skapa goda förutsättningar för ditt team samtidigt som du står med båda fötterna i verksamheten? Då är det dig vi söker som ny Teamledare för det team som ansvarar för Kommun och Region inom vår avdelning Anropsstyrd Trafik.

Den anropsstyrda trafiken är en del i verksamheten och är en form av kollektivtrafik för personer som inte enbart kan åka med vanlig linjelagd kollektivtrafik. Resorna beställs i förväg av kunden och utförs av upphandlade trafikföretag.

Välkommen med din ansökan senast den 11 augusti. 

Dataanalytiker

Just nu söker vi en Dataanalytiker till vår IT-avdelning. Vi söker dig som brinner för innovation och utveckling inom IT. Du kommer att ha särskild inriktning mot och ansvar för att utveckla analysområdet (BI) och i att göra data tillgängligt internt och externt. I rollen har du nära samarbete med flera intressenter, såväl tekniker som analytiker och verksamhetsutvecklare.

Vi ser gärna att du har akademisk utbildning inom för tjänsten relevant område.  Du bör ha flerårig erfarenhet från såväl analysarbete som erfarenhet av tekniken som realiserar analysmöjligheter.

Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Du ska ha en stark vilja och nyfikenhet för att lära dig nytt. Du älskar att arbeta med andra och ser styrkan i att knyta ihop människor som tillsammans presterar för att skapa värde. Du för dialog, lyssnar och samarbetar gärna. Du välkomnar förändring och ser det som en självklarhet i en allt mer digital värld.

Välkommen med din ansökan senast 4 augusti.

Jobba hos våra partnerföretag

Yrkesgrupper som exempelvis förare, tågvärdar och biljettkontrollanter är anställda hos våra partnerföretag. Vänd dig till något av våra partnerföretag om du är intresserad av att arbeta i någon av de nämnda yrkesgrupperna.Vi upphandlar all trafik som körs och vi har avtal med många partnerföretag både vad gäller den allmänna kollektivtrafiken, det vill säga tåg, spårvagn, buss och båt, och den särskilda kollektivtrafiken som omfattar anropsstyrd trafik.

Varje dag reser 390 000 personer med Västtrafik och vår bransch står inför många nya och spännande utmaningar. Var med i arbetet med att fördubbla det kollektiva resandet i Västra Götaland till år 2025.

Serviceinriktade butikschefer till Västtrafik!

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val