Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Jobba hos oss

Vill du jobba hos Västtrafik? 

Här hittar du våra lediga tjänster.

Systemspecialist inom realtidssystem
Vi letar just nu efter dig som vill jobba som systemspecialist för våra real- och störningsinformationssystem. Om du är drivande, noggran och tycker om att jobba i en organisation där det händer mycket kan du vara rätt person för oss. 

Redaktör
Just nu söker vi en Redaktör till vår Marknads- och kommunikationsavdelning, som ska arbeta i vårt internkommunikationsteam.

Copywriter
Vi söker en Copywriter till vår Marknad- och kommunikationsavdelning, som främst ska arbeta i vårt internkommunikationsteam med fokus på vår kundnära personal inom Västtrafik.

Innovativ chef till utvecklingsenheten
Nu har du som brinner för innovation och utveckling för ett hållbart samhälle chans att få jobba med att påverka framtidens kollektivtrafik. Vi söker nu en ny chef för vår utvecklingsenhet. 

Lösningsarkitekt
Västtrafik söker just nu dig som brinner för design av IT-lösningar. Här får du chans att utveckla smarta tjänster i en händelserik miljö. Sista ansökningsdag är den 14 april.   

Serviceinriktade butikschefer
Det här jobbet passar dig som brinner för service och alltid strävar efter att ge kunden bästa möjliga upplevelse. Du och dina kollegor är Västtrafiks ansikte utåt och ni trivs i den rollen.

Systemspecialist hemsida och reseplanerare
Gillar du krav och förvaltning? Som systemspecialist på Västtrafik blir du en viktig person i förvaltningsteamet, där du jobbar för att vidareutveckla och förvalta Hemsidan och Reseplaneraren. Avdelningen består idag av ca 17 personer som har roller såsom förvaltningsledare, testledare, metodutvecklare, systemspecialister och projektledare.

Jobba hos våra partnerföretag
Yrkesgrupper som exempelvis förare, tågvärdar och biljettkontrollanter är anställda hos våra partnerföretag. Vänd dig till något av våra partnerföretag om du är intresserad av att arbeta i någon av de nämnda yrkesgrupperna.Vi upphandlar all trafik som körs och vi har avtal med många partnerföretag både vad gäller den allmänna kollektivtrafiken, det vill säga tåg, spårvagn, buss och båt, och den särskilda kollektivtrafiken som omfattar anropsstyrd trafik.


Varje dag reser 390 000 personer med Västtrafik och vår bransch står inför många nya och spännande utmaningar. Var med i arbetet med att fördubbla det kollektiva resandet i Västra Götaland till år 2025.

Serviceinriktade butikschefer till Västtrafik!

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val