Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Jobba hos oss

Vill du jobba hos Västtrafik? 

Här hittar du våra lediga tjänster.

​Process- och metodutvecklare inom IT
Vi är just nu på jakt efter en process- och metodutvecklare vår IT-enhet. Är du driven, har erfarenhet av att arbeta med projekt- och utvecklingsmodeller inom IT så kan du vara helt rätt person för oss. Du kommer till en nybildad avdelning där du får möjlighet att jobba i en spännande och intensiv bransch. sista ansökningsdag är den 8 december. 

HR-assistent
Vi arbetar just nu med att utveckla ett mer HR-inriktat arbets- och förhållningssätt. Vår ambition är att "ligga steget före" och bidra till värdeskapande insatser inom HR. Nu söker vi dig som vill vara en del i vår förändringsresa. Sista ansökningsdag är den 27 november. 

Jobb hos våra partnerföretag
Yrkesgrupper som exempelvis förare, tågvärdar och biljettkontrollanter är anställda hos våra partnerföretag. Vänd dig till något av våra partnerföretag om du är intresserad av att arbeta i någon av de nämnda yrkesgrupperna.Vi upphandlar all trafik som körs och vi har avtal med många partnerföretag både vad gäller den allmänna kollektivtrafiken, det vill säga tåg, spårvagn, buss och båt, och den särskilda kollektivtrafiken som omfattar anropsstyrd trafik.


Varje dag reser 390 000 personer med Västtrafik och vår bransch står inför många nya och spännande utmaningar. Var med i arbetet med att fördubbla det kollektiva resandet i Västra Götaland till år 2025.

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val