Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Jobba hos oss

Gillar du kollektivtrafik? Känner du för att jobba med något som kan påverka miljön, inte bara i Västra Götaland, utan faktiskt i hela världen? Då kan Västtrafik vara något för dig.

Varje dag reser 375 000 personer med oss, och det görs runt 900 000 resor. Vår bransch står inför flera stora förändringar som innebär nya och spännande utmaningar. Till år 2025 ska vi bland annat fördubbla det kollektiva resandet i Västra Götaland.

Västtrafik har 260 anställda på huvudkontoret i Skövde och på kontoren i Borås, Göteborg, Vänersborg och Uddevalla. På våra kontor arbetar vi bland annat med planering och utveckling av trafik, ekonomi, marknadsföring, information och IT.

Här kan du se vilka jobb som är lediga hos oss. Om det inte finns något som passar dig just nu, så skicka gärna in några rader om dig själv ändå. Vi är alltid intresserade av duktiga människor.

Mejla din cv till: rekrytering@vasttrafik.se

Kontakta våra entreprenörer

Vi på Västtrafik har entreprenörer som kör på uppdrag av oss. Så om du vill söka jobb som till exempel förare, mekaniker eller något annat med direkt koppling till själva fordonen är det entreprenörerna du ska vända dig till.

Till listan med Västtrafiks entreprenörer

Lediga jobb

Teamledare Kommunikationsbyrån

Feriepraktik

För dig som är i gymnasieåldern är det möjligt att söka feriepraktik inom kollektivtrafiken. Under upp till fyra sommarveckor får du praktisera hos oss och lära dig om vår arbetsplats. Samtidigt får du betalt. Kanske blir du intresserad av ett yrke som du vill arbeta med i framtiden?

Ansökningstiden för feriepraktik 2014 har gått ut, men om du vill läsa mer om feriepraktik kan du göra det här. 

ReseplanerarenFler val