Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Jobba hos oss

Vill du jobba hos Västtrafik? 

Här hittar du våra lediga tjänster.

Avdelningschef Strategisk planering

Vi söker nu en ledare till avdelningen Strategisk Planering. Avdelningen består av 18 medarbetare som är projektledare och utredare samt strateger inom miljö, tillgänglighet, integrerad trafik och hållbarhet. Sista ansökningsdag är den 12 oktober 2016.

DevOps till IT-enheten

Vi söker nu dig som drivs av att automatisera och tycker om att jobba med förbättrning. Vi letar efter en ny medarbetare till systemgruppen inom IT-enheten till avdelningen IT-systemstöd. Här får du möjlighet att jobba i en spännande och intensiv bransch där det händer mycket. Du jobbar nära verksamheten och har många olika kontaktytor, både internt och externt. Sista ansökningsdag är den 29 september 2016.

Jobba hos våra partnerföretag
Yrkesgrupper som exempelvis förare, tågvärdar och biljettkontrollanter är anställda hos våra partnerföretag. Vänd dig till något av våra partnerföretag om du är intresserad av att arbeta i någon av de nämnda yrkesgrupperna.Vi upphandlar all trafik som körs och vi har avtal med många partnerföretag både vad gäller den allmänna kollektivtrafiken, det vill säga tåg, spårvagn, buss och båt, och den särskilda kollektivtrafiken som omfattar anropsstyrd trafik.


Varje dag reser 390 000 personer med Västtrafik och vår bransch står inför många nya och spännande utmaningar. Var med i arbetet med att fördubbla det kollektiva resandet i Västra Götaland till år 2025.

Serviceinriktade butikschefer till Västtrafik!

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val