Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Jobba hos oss

Vill du jobba hos Västtrafik?

Jobba med spännande samhällsplanering eller utveckla vår kollektivtrafik och infrastruktur. Vi påverkar hundratusentals människors vardag varje dag. Hos oss kan du bidra till regional utveckling och samhällsnytta. Just nu söker vi efter:

Arkitekt fastighetsutveckling

Under de kommande åren står Västtrafik inför spännande utmaningar med ett flertal nya resecentrum- inte minst för Västlänken, en del av det Västsvenska paketet. Därför behöver vi förstärka vår infraavdelning med en arkitekt med erfarenhet av projektledning inom fastighetsutveckling.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan som arkitekt.

Läs mer om tjänsten här

Systemsamordnare anropstyrd trafikSom systemsamornare kommer du ansvara för vårt planeringssytem, som är hjärtat i vår verksamhet och en av förutsättningarna för att våra resenärer ska erhålla utlovade resor med rätt kvalité. 

Du är användarnas kontaktperson vid supportfrågor och användaradministration. Felsökning, analys och systematisk problemlösning ingår i jobbet. Som person ser vi gärna att du är noggrann med helhetssyn, men gillar även att jobba med detaljer.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan som systemsamornare.

Läs mer om tjänsten här.

 

 

 

ReseplanerarenFler val