Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Jobba hos oss

Vill du jobba hos Västtrafik? 

Du finner lediga tjänster hos oss nedan. 

Medarbetare till vår samverkanscentral
Västtrafik bygger just nu upp en helt ny dygnet-runt funktion inom störningshantering som initialt kommer att hantera ersättningstrafik för tåg. Vi söker nu medarbetare till denna nya funktion. Sista ansökningsdag är 31 maj 2015.

Kommunikatör/redaktör
Västtrafik söker nu en kommunikatör/redaktör som ska arbeta med vår interna skriftliga kommunikation. 

Projektledare kommunikationsprojekt
Just nu söker vi en Projektledare till vår marknad- och kommunikationsavdelning för ett kommunikationsprojekt. Uppdraget är på heltid och sträcker sig till årsskiftet, med chans till förlängning. I detta uppdrag samarbetar vi med konsultbolaget KIMM/ Wise professionals. 

Verksamhetsutvecklare digitala kanaler
Vill du vara med och skapa den digitala helhetsupplevelsen av Västtrafik? Vi söker nu en verksamhetsutvecklare inom digitala kanaler som vill ta kollektivtrafiken in i framtiden. sista ansökningsdag är 27 april 2015.

Jobb hos våra partnerföretag
Yrkesgrupper som exempelvis förare, tågvärdar och biljettkontrollanter är anställda hos våra partnerföretag. Vänd dig till något av våra partnerföretag om du är intresserad av att arbeta i någon av de nämnda yrkesgrupperna.Vi upphandlar all trafik som körs och vi har avtal med många partnerföretag både vad gäller den allmänna kollektivtrafiken, det vill säga tåg, spårvagn, buss och båt, och den särskilda kollektivtrafiken som omfattar anropsstyrd trafik.


Varje dag reser 390 000 personer med Västtrafik och vår bransch står inför många nya och spännande utmaningar. Var med i arbetet med att fördubbla det kollektiva resandet i Västra Götaland till år 2025.

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val