Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Jobba hos oss

Vill du jobba hos Västtrafik? 

Du finner lediga tjänster hos oss nedan. 

Verksamhetsutvecklare digitla kanaler
Vill du vara med och skapa den digitala helhetsupplevelsen av Västtrafik? Vi söker nu en verksamhetsutvecklare inom digitala kanaler som vill ta kollektivtrafiken in i framtiden. Mer information om tjänsten.

Utredare till kundservice
Vill du vara med och ta Västtrafik in i framtiden? Nu söker vi en Utredare till vår kundservice som hanterar och utreder kundärenden. Sista ansökningsdagen är 2 april. Mer information om tjänsten.

Två avdelningschefer inom IT
Vår IT-enhet expanderar och nu söker vi två nya avdelningschefer. Ta chansen att vara med och utveckla framtidens sätt att resa! Som avdelningschef inom IT kommer du att vara ansvarig för avdelningens verksamhet,dess resultat och budget samt ha personalansvar. Sista ansökningsdag är 31 mars. Mer information om tjänsterna (pdf-fil, öppnas i nytt fönster)

Feriepraktik
Är du nyfiken på hur det är att arbeta med kollektivtrafik? Är du folkbokförd i Västra Götaland och har sommaruppehåll under pågående gymnasieutbildning? Då kan du ansöka om att göra feriepraktik hos Västtrafik i sommar. Sista ansökningsdag är 31 mars. Mer information om feriepraktik

Jobb hos våra partnerföretag
Yrkesgrupper som exempelvis förare, tågvärdar och biljettkontrollanter är anställda hos våra partnerföretag. Vänd dig till något av våra partnerföretag om du är intresserad av att arbeta i någon av de nämnda yrkesgrupperna.Vi upphandlar all trafik som körs och vi har avtal med många partnerföretag både vad gäller den allmänna kollektivtrafiken, det vill säga tåg, spårvagn, buss och båt, och den särskilda kollektivtrafiken som omfattar anropsstyrd trafik. Mer information om våra partnerföretag 


Varje dag reser 390 000 personer med Västtrafik och vår bransch står inför många nya och spännande utmaningar. Var med i arbetet med att fördubbla det kollektiva resandet i Västra Götaland till år 2025.

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val