Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Nedmontering av väderskydd och uppsättning av nya

2017-01-12 kl 16:00

Just nu saknas väderskydd på ett antal hållplatser runt om i Göteborg. Anledningen till att de har tagits ned är att avtalet med JCDecaux, som äger dem, har gått ut. Arbetet att sätta upp nya väderskydd pågår och kommer att ske löpande under de kommande månaderna. Vi beklagar att detta drabbar våra kunder och gör allt vi kan för att skynda på uppsättandet.

Det är Västtrafiks ansvar att sätta upp de nya väderskydden. Avsikten var att ta över JCDecauxs väderskydd, men det var inte möjligt enligt reglerna för offentlig upphandling. Detta har inneburit att beställningen av nya väderskydd gjordes sent, vilket medfört att vi inte hinner sätta upp nya i samma takt som de gamla tas ned.

Vi beklagar om det varit otydligt vem som ansvarar för uppsättningen av nya väderskydd. Det är alltså Västtrafik som ansvarar för uppsättandet, och inte trafikkontoret Göteborgs Stad. 

« Tillbaks till nyhetslista

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val