Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Samma pris på enkelbiljetter i Västtrafik To Go och kontoladdning

2017-05-08 kl 05:29

Från den 21 maj blir priset på enkelbiljetter detsamma i Västtrafik To Go och kontoladdning. Då sänks priset i appen samtidigt som priset för köp med kontoladdning höjs. Båda biljetterna kommer vara tio procent lägre än fullpris.

Priset för enkelbiljetter i appen Västtrafik To Go sänks med tio procent. Priset för enkelbiljetter köpta med kontoladdning höjs upp till samma nivå. Det betyder att du får samma pris* på enkelbiljetter oavsett om du köper dem i appen eller med kontoladdning.

*vid vissa resor påverkas priset av kilometerpris, likaså vid länsöverskridande resor, läs mer på vasttrafik.se

Det nya priset är tio procent lägre än fullpriset för enkelbiljetter du betalar på våra försäljningsställen, hos förare och tågvärdar eller i våra biljettautomater. Här är ett prisexempel:

Enkelbiljett Göteborg Tätort Kommun
Nytt pris i To Go och kontoladdning 26 kr 26 kr 38 kr
Tidigare pris i To Go 29 kr 29 kr 42 kr
Tidigare pris via kontoladdning 23 kr 23 kr 33 kr
Fullpris (förare, ombud m.fl.) 29 kr 29 kr 42 kr

Alla priser enkelbiljett för vuxen.

Frågor och svar om prisförändringen.

Nyhet: du får återbäring på dina biljettköp i Västtrafik To Go.


Från den 21 maj införs också en nyhet i appen Västtrafik To Go. Du som ofta köper enkelbiljetter i appen får ett extra bra pris genom återbäring. Det betyder att om du köper enkelbiljetter minst fyra gånger inom sju dagar får du tillbaka 20 procent av det totala biljettpriset i appen. Återbäringen används som betalning nästa gång du köper en biljett.

« Tillbaks till nyhetslista

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val