Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Vill du synas på Västtrafik-TV?

2017-06-02 kl 09:18

Vajande rapsfält, blanka sjöar och hav, guppande båtar, lummiga skogar, öppna landskap och vackra sommarängar.Vi på Västtrafik vill se ditt Västra Götaland! 

Ladda upp en fin landskapsbild du tagit själv, på en av dina favoritplatser i Västra Götaland, på Instagram och hashtagga med Västtrafik (skriv #vasttrafik i bildtexten).

Berätta i bildtexten var du har tagit bilden och varför den här platsen är speciell för dig. Vi anger ditt Instagramnamn som fotograf till bilden. Tänk på att du måste ha en öppen profil för att vi ska kunna se bilden. Väljer vi ut din bild så kan den komma att synas på Västtrafiks egna bildskärmar som finns uppsatta på bland annat våra pendeltåg, samt på en del bussar, Västtrafikbutiker och resecentrum samt i vår internt på Västtrafiks kontor.

Bilden kan också komma att publiceras i övriga kanaler, som exempelvis på Västtrafiks Instagram och Facebook. Vi kommer att fråga om lov innan vi använder din bild. Accepterar du, så innebär det att du även godkänner våra användarvillkor. Ingen ersättning utgår.

« Tillbaks till nyhetslista

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val