Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Vill du synas på Västtrafik-TV?

Vajande rapsfält, blanka sjöar och hav, guppande båtar, lummiga skogar, höstlöv, öppna landskap och vackra sommarängar. Vi på Västtrafik vill se ditt Västra Götaland! 

Ladda upp en fin landskapsbild du tagit själv, på en av dina favoritplatser i Västra Götaland, på Instagram och hashtagga med Västtrafik (skriv #västtrafik i bildtexten).

Berätta i bildtexten var du har tagit bilden och varför den här platsen är speciell för dig. Vi anger ditt Instagramnamn som fotograf till bilden. Tänk på att du måste ha en öppen profil för att vi ska kunna se bilden. 

Om din bild väljs ut

Väljer vi ut din bild så kan den komma att synas på Västtrafiks egna bildskärmar som finns uppsatta på bland annat våra pendeltåg, på en del bussar, Västtrafikbutiker och resecentrum samt internt på Västtrafiks kontor.

Bilden kan också komma att publiceras i övriga kanaler, som exempelvis på Västtrafiks Instagram och Facebook. Vi kommer att fråga om lov innan vi använder din bild. Accepterar du, så innebär det att du även godkänner våra användarvillkor. Ingen ersättning utgår.

Användarvillkor

För att vara med ska du ha fyllt 18 år (är du yngre måste du ha målsmans tillåtelse, dock inte yngre än 13 år då det är åldersgräns på Instagram). Västtrafik förbehåller sig rätten att moderera ditt bidrag, till exempel bearbeta texten vid behov innan publicering (exempelvis rätta stavfel och faktafel samt korta texten). Västtrafik garanterar inte att din bild kommer att visas i någon av våra kanaler. Genom att låta oss använda bilden upplåter du den för en icke-exklusiv rätt för Västtrafik att fritt använda bilden i Västtrafiks verksamhet samt framställa exemplar av bilden.

Ingen ersättning utgår för bilden. Bilden står Västtrafik fritt att använda under ett års tid från att du godkänt att vi använder bilden. Bilden kommer att visas i våra egna digitala kanaler, så som våra skärmar samt på vår Instagram och Facebook. Genom att godkänna att vi använder bilden garanterar du att det är du som är upphovsman till bilden. Upplåtaren av bilden åläggs en skadeslöshetsförbindelse, det vill säga en skyldighet att ersätta alla kostnader, om det skulle visa sig att du som upplåtare inte haft rätt att upplåta bilden för det tänkta ändamålet. Det betyder att om det skulle visa sig att du inte är upphovsman till bilden, och därmed inte haft rätt att ge oss tillstånd att visa den, blir du ersättningsskyldig för alla kostnader vid en eventuell tvist. Instagram varken sponsrar, stödjer eller administrerar projektet, och är inte heller förknippade med det.

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val