Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Till flygplatsen

För resa till och från flygplatserna inom Västtrafiks område gäller följande:

Landvetter flygplats

Västtrafik har ingen egen direkttrafik mellan Göteborg och Landvetter flygplats, utan vi hänvisar till Flygbussarna Airport Coaches som bedriver den trafiken. Information om hållplatser, tidtabeller, priser samt var man kan köpa biljetter hittar du på Flygbussarnas hemsida (öppnas i nytt fönster).Västtrafiks kort, biljetter och resegaranti gäller generellt inte för resa med Flygbussarna. Däremot erbjuder Västtrafik dig som åker från Landvetter flygplats med biljett köpt av Flygbussarna Airport Coahes, en biljett giltig i 90 minuter för vidare resa med Västtrafik inom Göteborg. Denna kostnadsfria biljett ställs endast ut av föraren på Flygbussen, så glöm inte be om en sådan innan du stiger av bussen.

Anställd på Landvetter flygplats

Du som arbetar i och kring Landvetter flygplats kan däremot resa med några av Västtrafiks periodkort på Flygbussarna, om du kan uppvisa badge (tjänstetecken) eller ett intyg från din arbetsgivare. 

Följande periodkort gäller på Flygbussarna tillsammans med badge eller intyg:
Göteborg+ 30 dagar, Göteborg+ 365 dagar, Göteborg++ 30 dagar, Göteborg++ 365 dagar, Göteborg+++ 30 dagar, Göteborg+++ 365 dagar, Regionen Runt 14 dagar (detta är ett provåkarkort som endast delas ut under vissa kampanjer), Regionen Runt 30 dagar, Regionen Runt 365 dagar, Regionen Runt Xtra 30 dagar. 

Du måste ha aktiverat ditt Västtrafikkort innan du stiger på flygbussen, då det inte kan göras ombord. 

Trollhättan-Vänersborgs Flygplats

Busslinje 66, som trafikerar sträckan Resecentrum i Vänersborg och Resecentrum i Trollhättan, kör till entrédörren på Trollhättan Vänersborgs Flygplats för de avgångar som ansluter till avgående och ankommande flyg. För resa med linje 66 gäller Västtrafiks kort och biljetter med giltighet inom Trollhättan och Vänersborg tätort. Information om när bussen går och pris för resan hittar du i Reseplaneraren (öppnas i nytt fönster). 

 

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val