Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Reseplaneraren

Det allra enklaste sättet att se om din resa fungerar utifrån dina behov och önskemål är att söka i vår reseplanerare. Där får du information om linjen och hållplatsen är tillgänglig.

Du kan göra på två olika sätt:

1. Klicka på "Fler val" i reseplaneraren. En bit ner på sidan kan du bocka för vilka saker som är nödvändiga/viktiga för dig. När du söker din resa kommer du att få förslag som uppfyller de krav du ställt om vi har sådana resor. Eftersom dessa ibland kan vara längre, innehålla fler byten med mera får du även förslag till resor som inte uppfyller dina krav. Du får då samtidigt veta vad det är som inte finns och kan själv ta ställning om du kan göra resan eller ej.

2. Sök din resa på vanligt sätt. När du ser det detaljerade resultatet så finns det en flik som heter Tillgänglighet. Tryck på denna så kan du se vilken tillgänglighet de olika hållplatserna och linjerna som ingår i resvägsförslaget har.

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val