Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Fyrbodal

5–7 juni Aqua blå 
Hela familjen är välkommen till den traditionsenliga vatten- och visfestivalen i Vänersborg. Musik, tivoli, tävlingar och god mat är exempel på vad som erbjuds under de tre dagarna som festen arrangeras. 
Mer information på Aqua Blås webbplats

9–12 juli Åmåls bluesfest
Den internationella bluesfestivalen i Åmål har vuxit sedan starten 1992. I dag är den Sveriges största bluesfestival som varar i fyra dagar och gästas av artister från USA, Europa och Skandinavien.
Mer information på Åmåls bluesfests webbplats 

12–13 juni Uddevalla solid sound 2015
Tvådagarsfestivalen på Riversideängen i centrala Uddevalla arrangeras för fjärde året i rad. På scenen står bland andra Love Antell, Maskinen och Little Jinder. I år finns även möjlighet att slå upp sitt tält på festivalcampingen vid Skeppsviken.
Mer information på festivalens webbplats 

17–19 juli Fallens dagar
Sveriges äldsta stadsfestival arrangeras ännu ett år. Huvud attraktionen är Trollhättefallen där vattnet släpps på flera gånger varje dag – sista gången ackompanjerat av ett pampigt fyrverkeri.
Mer information på turistwebbplatsen Västsverige 

18 juli Konsert med Jill johnsson
Havsbadsparken i Lysekil ligger bara några meter från kajkanten och är spelplats för flera konserter i sommar. Bland annat med Ulf Lundell, Tommy Nilsson och så Jill Johnson.
Mer information på tiristwebbplatsen Västsverige

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val