Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Sjuhärad

Borås stadstrafik

Vintertidtabellen för stadstrafiken gäller en vecka längre än vanligt, det vill säga till och med vecka 25.  Det är många som reser med oss under veckan. Ordinarie tidtabell innebär fler resmöjligheter och bättre plats ombord. 

Linje 100 Göteborg-Borås 

Vintertidtabellen för linje 100 gäller en vecka längre än vanligt, det vill säga till och med vecka 25, och börjar en vecka tidigare, det vill säga vecka 32. Det är många som reser med oss under dessa veckor. Ordinarie tidtabell innebär fler resmöjligheter och bättre plats ombord.

Busslinjer Mark

Skolturerna i Marks kommun körs bara fram till den 10 juni. Uppgiften i tryckta tidtabeller om fredag den 17 juni gäller inte. Information om exakta linjer och turer kan fås från kommunens avdelning för skolskjutsplanering. 

Linje 300 Kinna-Göteborg

Linjens punktlighet mot tidtabellen förbättras.

Linje 320 Tranemo-Svenljunga-Kinna 

Avgångarna kl 05.50 och 15.35 från Kinna och 06.50 och 16.55 från Tranemo dras in under sommaren på grund av skollov. Dessa avgångar fyller främst ett behov för resor till och från skolan. 

Linje 330 Kinna-Sätila-Göteborg

Linjen anpassas till Röd express vid Landvetter. Bytestiden blir 4 minuter på dagtid och 5-6 minuter på kvällar och helger. 

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val