Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Jobba hos oss

 

Vill du jobba hos Västtrafik? 

Här hittar du våra lediga tjänster.

Redaktör/kommunikatör 

Nu söker vi en redaktör/kommunikatör till avdelningen Föräljning och Marknad. I rollen kommer du att ha det redaktionella huvudansvaret för vår verksamhetstidning Strålkastaren.

Du kommer även att ansvara för det redaktionella innehållet i nyhetsdelen av vårt intranät. Här jobbar du också operativt med att intervjua, skriva, fota och gärna även filma. I innehållsarbetet samarbetar du främst nära vår andra internkommunikativa kommunikatör/redaktör.

Välkommen med din ansökan senast 3 april.

Upphandlare

Nu söker vi en upphandlare till vår upphandlingsavdelning. I rollen projektleder du upphandlingar av trafiknära tjänster, system och utrustning inom hela Västtrafiks verksamhetsområde och samarbetar med de delar av verksamheten som är berörda av den aktuella upphandlingen. Vi ser gärna att du har en utbildning inom ekonomi, juridik eller annan utbildning med några års erfarenhet av upphandlingsarbete inom offentlig verksamhet.

Välkommen med din ansökan senast 9 april. 

Trafikstrateg till upphandlingsenheten

Nu söker vi en trafikstrateg. Som trafikstrateg är du delprojektledare vid trafikupphandlingar och medverkar vid trafikutredningar inför upphandlingar. Du är med och analyserar och bedömmer inlämnade anbud. 

Välkommen med din ansökan senast 3 april.

Koordinator till IT-enheten

Tjänsten innebär att vara mötesadministratör för IT och IT-rådet. I rollen ingår att vara ett operativt stöd genom att dokumentera, sammanställa underlag, ta fram rutinbeskrivningar och att göra processkartläggningar.

Du tycker om högt tempo, varierande arbetsuppgifter och att arbeta över avdelningsgränser. Du trivs med både enskilt arbete och samarbete med andra. Du tycker om högt tempo, varierande arbetsuppgifter och att arbeta över avdelningsgränser. Du trivs med både enskilt arbete och samarbete med andra.

Välkommen med din ansökan senast 27 mars.

Projektledare Spårväg

Nu söker vi en driven och strukturerad projektledare till vår avdelning för spårvagnstrafik. Du planerar och förhandlar för god framkomlighet vid planerade störningar i spårvagnstrafiken. Du säkerställer att trafiken leds om med minsta möjliga påverkan för våra kunder och att förändringarna kommuniceras på bästa sätt. 

Välkommen med din ansökan senast 20 mars. 

Teamledare till Anropstyrd trafik

Nu söker vi en teamledare.Avdelningen Anropstyrd trafik ansvarar för upphandling och samordning av färdtjänst, sjukresor, omsorgsresor och skolresor. Vi hanterar också resor för olika former av allmän kollektivtrafik där det inte finns underlag för en busslinje eller där det behövs extra service, till exempel Närtrafik, Flexlinjer och Sjukreselinjer. 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av en ledande befattning. Det är meriterande om du har god erfarenhet av att arbeta inom offentlig verksamhet i allmänhet och inom kommun och/eller region i synnerhet. Vi ser gärna att du har en relevant akademisk utbildning.

Välkommen med din ansökan senast 20 mars.

Systemspecialist

Vi söker en systemspecialist för talradiosystem till vår avdelning IT-systemstöd som är en del av IT-enheten. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att förvalta och vidareutveckla talradiolösningen. Vi söker dig som har akademisk utbildning inom IT och minst två års erfarenhet av systemutveckling.

Välkommen med din ansökan senast 7 april.

Fastighetsutvecklare och projektledare

Västtrafiks Infrastrukturavdelning behöver förstärkning av tre fastighetsutvecklare och en projektledare. Avdelningen utvecklar och förvaltar attraktiva resande-miljöer och arbetsplatser för en hållbar framtid. Idag är vi ca 20 personer i fyra olika team; tidiga skeden, genomförande, fastighetsförvaltning och hållplatsservice. Vi sitter i ljusa trivsamma lokaler i Centralhuset mitt i Göteborg.

Välkommen med din ansökan senast 31 mars.

Jobba hos våra partnerföretag

Yrkesgrupper som exempelvis förare, tågvärdar och biljettkontrollanter är anställda hos våra partnerföretag. Vänd dig till något av våra partnerföretag om du är intresserad av att arbeta i någon av de nämnda yrkesgrupperna.Vi upphandlar all trafik som körs och vi har avtal med många partnerföretag både vad gäller den allmänna kollektivtrafiken, det vill säga tåg, spårvagn, buss och båt, och den särskilda kollektivtrafiken som omfattar anropsstyrd trafik.


Varje dag reser 390 000 personer med Västtrafik och vår bransch står inför många nya och spännande utmaningar. Var med i arbetet med att fördubbla det kollektiva resandet i Västra Götaland till år 2025.

Serviceinriktade butikschefer till Västtrafik!

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val