Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Jobba hos oss

 

Vill du jobba hos Västtrafik? 

Här hittar du våra lediga tjänster.

Fastighetsutvecklare och projektledare

Västtrafiks Infrastrukturavdelning behöver förstärkning av tre fastighetsutvecklare och en projektledare. Avdelningen utvecklar och förvaltar attraktiva resande-miljöer och arbetsplatser för en hållbar framtid. Idag är vi ca 20 personer i fyra olika team; tidiga skeden, genomförande, fastighetsförvaltning och hållplatsservice. Vi sitter i ljusa trivsamma lokaler i Centralhuset mitt i Göteborg.

Välkommen med din ansökan senast 31 mars.

Projektledare i Västsvesnka paketet och Kom fram Göteborg

Vi söker en projektledare för Västtrafiks arbete inom Västsvenska paketet och KomFram Göteborg. Projektledaren kommer att ingå i en grupp med fem andra projektledare som driver stora utvecklingsprojekt. Tjänsten innebär ansvar för att leda, informera om och samordna Västtrafiks interna arbete inom Västsvenska Paketet och KomFram Göteborg för att bidra till att uppnå projektens övergripande mål.

Välkommen med din ansökan senast 12 mars.

Trafikanalytiker till Trafik Göteborg

Just nu söker vi en lösningsorienterad trafikanalytiker. I uppdraget ingår trafikledning, trafikredaktion samt trafikanalys.  

Arbetet innebär operativt ansvar för att identifiera problem på kort sikt och snabbt komma med lösningar. Samtidigt deltar du i strategiska och proaktiva insatser i syfte att förbättra framkomligheten i regionen. 

Du som söker har högskoleexamen med inriktning på logistik, trafikplanering, trafikmodeller eller fysisk planering alternativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Välkommen med din ansökan senast 12 mars. 

Jobba hos våra partnerföretag

Yrkesgrupper som exempelvis förare, tågvärdar och biljettkontrollanter är anställda hos våra partnerföretag. Vänd dig till något av våra partnerföretag om du är intresserad av att arbeta i någon av de nämnda yrkesgrupperna.Vi upphandlar all trafik som körs och vi har avtal med många partnerföretag både vad gäller den allmänna kollektivtrafiken, det vill säga tåg, spårvagn, buss och båt, och den särskilda kollektivtrafiken som omfattar anropsstyrd trafik.


Varje dag reser 390 000 personer med Västtrafik och vår bransch står inför många nya och spännande utmaningar. Var med i arbetet med att fördubbla det kollektiva resandet i Västra Götaland till år 2025.

Serviceinriktade butikschefer till Västtrafik!

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val