Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Jobba hos oss

 

Vill du jobba hos Västtrafik? 

Här hittar du våra lediga tjänster.

Fastighetsutvecklare

Nu söker vi en fastighetsutvecklare till vår Infraavdelning. Tjänsten innebär planering och ledning av objekt och projekt, genomförande av programskeden, analyser och att aktivt delta i utvecklingsprojekt. Som fastighetsutvecklare deltar duäven i förhandlngar och upprättar avtal. Välkommen med din ansökan senast 8 november.

Teknisk förvaltare

Nu söker vi en teknisk förvaltare till vårt förvaltningsteam. Som förvaltare har du både resultat- och budgetansvar för såväl depåer som resecentrum. Tjänsten innebär även kravställande vid projektering av nya anläggningar. Välkommen med din ansökan senast 13 november.

Jobba hos våra partnerföretag

Yrkesgrupper som exempelvis förare, tågvärdar och biljettkontrollanter är anställda hos våra partnerföretag. Vänd dig till något av våra partnerföretag om du är intresserad av att arbeta i någon av de nämnda yrkesgrupperna.Vi upphandlar all trafik som körs och vi har avtal med många partnerföretag både vad gäller den allmänna kollektivtrafiken, det vill säga tåg, spårvagn, buss och båt, och den särskilda kollektivtrafiken som omfattar anropsstyrd trafik.


Varje dag reser 390 000 personer med Västtrafik och vår bransch står inför många nya och spännande utmaningar. Var med i arbetet med att fördubbla det kollektiva resandet i Västra Götaland till år 2025.

Serviceinriktade butikschefer till Västtrafik!

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val