Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Kom igång med oss!

Äntligen är sommaren över

Eller?

Nej, så brukar det kanske inte kännas. Och visst är det lite tråkigt att sommaren verkar vara över för den här gången. Men hösten har faktiskt sina fördelar också. Till exempel är det en bra tid för att börja med nya vanor. Som att träna. Eller ta bussen!

Just nu erbjuder vi två goda vanor till priset av en. Köp resor för minst 400 kr senast den 7 september, så får du två veckors träning hos Nordic Wellness på köpet. Du får träna på alla deras anläggningar, i hela Sverige, på både gym och gruppträning. Kanske finns det en klubb nära dig?

Läs mer om Nordic Wellness (extern länk)

 

Gäller till och med 7 september

Erbjudandet gäller på alla köp över 400 kr i Göteborgs kommun till och med söndag den 7 september. Kom in till någon av våra butiker eller ombud redan idag.

Hitta våra försäljningsställen i Göteborgs kommun

Bor du någon annanstans än i Göteborg? Det är första gången vi samarbetar med ett annat företag på det här sättet, så se det som ett prov. Om allt går bra så hoppas vi kunna erbjuda något liknande i resten av regionen så småningom.

 

Tävla på Instagram och vinn träningsprylar

Vill du rivstarta med nya vanor? Ta en bild på dig själv när du tränar så har du chansen att vinna träningsprylar till ett värde av 1 000 kr! Dela bilden på Instagram och tagga #komigångmedVT. Och du, kom ihåg att träning lika gärna kan vara en promenad med hunden som ett svettigt pass på gymmet.

http://www.instagram.com/vasttrafik

 

 

Tävlingsregler

Två utvalda vinnare vinner träningsredskap till ett värde av ca 1 000 kr vardera. Juryn består av representanter från Västtrafik och deras beslut kan inte överklagas. Vinnarna meddelas via Instagram.

Västtrafik förbehåller sig rätten att använda bilderna. Du får bara bidra med bilder som du själv har fotat. Alla foton som är rätt taggade (#komigångmedVT) har en chans att vinna.

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val