Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Nyheter

Visa
 • Gratis WiFi på Västtrafiks resecentrum

  2015-05-12 kl 15:07

  Vi erbjuder gratis Wi-Fi på alla våra resecentrum.

 • Fota och vinn

  2014-06-30 kl 00:01

  Gillar du att åka kollektivt och att fotografera? Ta härliga bilder som visar hur du reser grönt så kan du vara med och tävla!

 • Sightseeing på gôtebosskt vis!

  2014-06-29 kl 23:59

  Blir du sjösjuk av Paddan-båtarna? Kliv på närmaste spårvagn istället, och få en egen guide i lurarna till mobilen.

 • Gröna vågen blev vinnare i Resenärskampen

  2014-06-23 kl 14:07

  GPS-positionering, trafiksignaler och prioriterad kollektivtrafik. Det var framgångsreceptet som tog hem vinsten i Resenärskampen – tävlingen som vill få fler att ta bussen.

 • Res tillsammans i sommar

  2014-06-23 kl 14:04

  Hela juni, juli och augusti får du som är över 20 år ta med dig upp till fyra personer utan extra kostnad, när du reser med Regionen Runt 1- eller 3-dygnsbiljett.

 • Kinnekullebanan rustas upp i sommar

  2014-06-23 kl 12:49

  Glöm förseningar och stopp som beror på gammal skraltig bana. Nu ska Kinnekullebanan rustas upp ordentligt med nya spår så att tågen kan köra snabbt och problemfritt. Under arbetena stängs banan av i etapper.

  Så här kör Kinnekulletågen i sommar

 • Fritidsladdning för alla barnens sommarresor

  2013-05-28 kl 14:37

  Under sommaren, när inga skolkort gäller, blir barnens resor ofta en dyr affär. Då kan Fritidsladdningen vara räddaren i nöden.

 • Prenumerera på information om din resa

  2013-04-03 kl 14:00

  Vår ambition är så klart att trafiken alltid ska komma i tid och att inga vägarbeten, snöoväder eller annat ska sätta käppar i hjulet för oss. Men verkligheten kan ibland vara annorlunda, olika saker kan inträffa som gör att trafiken kanske inte flyter på som vanligt. För att du ska få reda på om det är några problem med ditt resande kan du prenumerera på störningsinformation. Det betyder att du får ett meddelande i din mobil från oss om din tur är försenad eller påverkad på något annat sätt. Bra för exempelvis resan till jobbet, där du kanske åker med samma tur varje morgon. Så här gör du:

 • Ny butik i Frölunda i Göteborg visar vägen

  2013-03-18 kl 15:44

  Nu i mars slår vi upp portarna för vårt nya butikskoncept. Trollhättan var först ut med ansiktslyftet i den nya butiken vid Trollhättan station, som öppnade redan den 11 mars. Den 23 mars är det så dags att öppna vårt nya resecentrum med ny Västtrafikbutik i Frölunda, Göteborg.

 • Hur vill du bli störd?

  2012-09-17 kl 13:08

  Vår ambition är givetvis att alla bussar, spårvagnar, tåg och båtar alltid ska komma i tid och köra de sträckor som står i tabellen. Men ibland händer det saker som påverkar verkligheten. Vägarbeten, snöstormar, evenemang och annat gör att vi kanske måste köra andra vägar eller riskerar att bli lite sena. För att du ska bli så lite drabbad som möjligt informerar vi om alla omläggningar och större förseningar så fort vi får vetskap om dem. Här är en liten översikt över var du kan hitta information om störningar som rör din resa.

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val