Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Hur vill du bli störd?

2012-09-17 kl 13:08

Hemsidan

I övre vänstra hörnet hittar du alla störningar, pågående och kommande. Du kan sortera dem efter kommun för att få en bättre överblick. Du kan även klicka i att du vill se aktuella störningar på kartan. Genom att klicka på symbolerna som kommer upp får du mer information om vilka linjer som påverkas och hur länge störningen beräknas pågå.

Reseplaneraren

När du söker en resa i Reseplaneraren får du veta om turen är sen, eller om det kanske ersätts med annat fordon eller kör annan väg. Klicka på +-tecknet framför reseförslaget för att se all information om turen.

App

I vår Reseplanerar-app får du reda på om turen är sen, eller annan information som kan vara viktig för dig att känna till.

Sms

När du söker din resa i Reseplaneraren kan du samtidigt beställa en bevakning på resan. Det innebär att vi skickar ett sms till din mobil en kvart i förväg om turen beräknas bli minst ?? minuter sen.

Hållplatsskyltar

På många av våra hållplatser finns skyltar som visar hur många minuter det är kvar tills bussen eller spårvagnen kommer.

Hållplatsutrop

Vid större förseningar eller störningar i trafiken ropar vi ut information i högtalare, som finns på de större hållplatserna.

Sammantaget hoppas vi att detta ska hjälpa dig så att du inte ska behöva undra när din tur kommer.

« Tillbaks till nyhetslista

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val