Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Jobba hos oss

 

Vill du jobba hos Västtrafik? 

Här hittar du våra lediga tjänster.

Trafiksamordnare

Nu söker vi tre störningssamordnare. Det betyder att vi letar efter tre noggranna, strukturerade och analytiska personer som vill jobba med att hjälpa våra kunder i samband med förändringar och störningar i trafiken. Du kommer att arbeta för att säkra framkomligheten för kollektivtrafiken vid trafikomläggningar under evenemang och spår-, ban- och vägararbeten. Du är med och planerar och koordinerar genomförandet av omläggningarna samt tar fram information till kunder och trafikföretag.

Vi söker dig som tycker att kollektivtrafik är spännande och viktigt. Du tycker om att arbeta med många olika människor och gillar att hantera dagliga förändringar. Du har lätt att kommunicera både i tal och i skrift.  Som trafiksamordnare behöver du vara väl insatt i kollektivtrafikens förutsättningar, det innebär att du bör ha erfarenhet av praktiskt arbete på ett trafikföretag eller att du har arbetat hos en trafikhuvudman med trafikförändringar. Du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande och körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan senast 19 november.

Störningskoordinator till vår Störningshanteringsgrupp

Är du en kommunikativ och engagerad person som gillar att jobba som spindeln i nätet och hantera komplexa situationer? Vill du jobba med tjänster som dagligen påverkar ett mycket stort antal personer? Då är kanske det här jobbet något för dig. Arbetet innebär att samordna operativa resurser i form av informatörer, ersättningstrafik och förstärkningstrafik för kollektivtrafiken samt att förädla, formulera och anpassa störningsinformation om aktuellt trafikläge.

Vi ser gärna att du har branschvana inom trafik eller erfarenhet från liknande operativ verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av kollektivtrafik, logistik och kommunikation. Du är självklart van att arbeta parallellt i ett flertal olika IT-system.

Välkommen med din ansökan senast 16 november.

Jobba hos våra partnerföretag

Yrkesgrupper som exempelvis förare, tågvärdar och biljettkontrollanter är anställda hos våra partnerföretag. Vänd dig till något av våra partnerföretag om du är intresserad av att arbeta i någon av de nämnda yrkesgrupperna.Vi upphandlar all trafik som körs och vi har avtal med många partnerföretag både vad gäller den allmänna kollektivtrafiken, det vill säga tåg, spårvagn, buss och båt, och den särskilda kollektivtrafiken som omfattar anropsstyrd trafik.

Varje dag reser 390 000 personer med Västtrafik och vår bransch står inför många nya och spännande utmaningar. Var med i arbetet med att fördubbla det kollektiva resandet i Västra Götaland till år 2025.

Serviceinriktade butikschefer till Västtrafik!

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val