Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Resecentrum

Vi på Västtrafik vill göra det enklare för dig att resa med oss, samtidigt vill vi höja kvalitén på hela resan. I det sammanhanget spelar våra resecentrum en betydande roll. De erbjuder bekvämare byten med tillgång till väntytor, information och service.

Hos oss skall du som resenär känna dig trygg, därför satsar vi på upplysta, transparenta resecentrum som sjuder av liv och rörelse.

För oss räcker det inte med att kollektivtrafiken bidrar till en bättre miljö. Vi är även måna om att våra resecentrum är energisnåla och byggda i hållbart material. Som medlemmar i Sweden Green Building Council strävar vi efter att miljöcertifiera våra resecentrum.

Vi vill skapa moderna mötesplatser med resenären i centrum. Målsättningen är att kollektivtrafiken skall vara tillgänglig för alla och att du som resenär känner dig välkommen till oss. Vi arbetar målmedvetet med att anpassa resecentrumen efter våra resenärers behov. 

I vänsterkolumnen kan du läsa om vilken service varje resecentrum/anläggning erbjuder och vilka öppettider som gäller.

Nyfiken på våra framtida resecentrum? Läs mer här.

Ansvariga kontaktpersoner

Förvaltning Lokaluthyrning
Margareta Bergström  Lisa Dickson Dolietis
margareta.bergstrom@vasttrafik.se lisa.dickson-dolietis@vasttrafik.se
031-62 92 32 031-62 91 28

 

                                         

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val