Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Beställa biljetter

Beställ så här:

  1. Hämta rätt beställningsblankett på sidan Blanketter.
  2. Blanketterna är ifyllbara pdf-formulär - fyll i alla era uppgifter och ange önskat antal av den biljett ni vill beställa.Skriv ort, datum och namn.
  3. Spara filen.
  4. Öppna din e-post och ett nytt meddelande. Välj att Bifoga fil – leta upp var du sparade beställningsblanketten och Infoga.
  5. Skicka mejlet till: biljetter@vasttrafik.se 
  6. Dina biljetter levereras inom 7 dagar.

Köpvillkor

Våra företagskunder som köper ur det publika sortimentet har möjlighet att returnera alla värdecheckar och biljetter (förutom enkelbiljetter och Västtrafik Företagskort) mot kreditfaktura. 

  • Retur ska vara Västtrafik tillhanda senast 30 dagar efter utgången giltighetsdatum, alternativt sista aktiveringsdatum (framgår på kvittot som följer med vid leverans).
  • Vid retur är det viktigt att ni anger alla era uppgifter. Ni kan t ex fylla i en beställningsblankett med samtliga uppgifter och skicka denna tillsammans med det ni vill returnera. Om det saknas några uppgifter, såsom kundnummer, returneras blanketten för komplettering.

Returer skickas till: Västtrafik AB, Kortservice, Box 405, 401 26 Göteborg.

För återbetalning av pant använder ni särskild blankett på hemsidan. Eventuellt restvärde på kontoladdningen återbetalas inte.

Inhämtande av samtycke ska göras av de personer som använder företagets registrerade Västtrafikkort

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val