Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Hela familjen, hela dagen, hela regionen-285 kr

Ska du resa mycket på kort tid? Eller vill du träffa lodjur, hajar eller bara njuta ev en fantastisk solnedgång under semestern? 

Sommarerbjudande – res hela familjen från 285 kronor!
I sommar utökar vi vårt fina medföljandeerbjudande. När du som är 20 år eller äldre och reser med 1- eller 3-dygnsbiljetterna Regionen Runt får du ta med dig upp till fyra personer utan extra kostnad, minst tre av dem måste vara under 20 år. Gäller 1 juni-31 augusti 2014 vid resa med Västtrafiks fordon (Gäller inte vid resa med SJ eller TÅGAB).

Läs mer om våra 1- och 3-dygnsbiljetter här.

För att hitta närmsta resväg, sök din resa i reseplaneraren.


Nordens ark
Nordens Ark är en privat ideell stiftelse som arbetar för att ge utrotningshotade djur en framtid. De bedriver avel, uppfödning, forskning och utbildning samt arbetar med att sprida kunskap om biologisk mångfald. I anläggningen finns det ca 80 arter och raser, varav de flesta kommer från ett klimat som liknar vårt nordiska.

Läs mer om nordensark här.
Bohusläns museum
Bohusläns museum är ett levande kulturcentrum med ett stort programutbud. Föreläsningar, musikaftnar, temadagar och spännande utställningar ger dig många anledningar till återbesök. Du hittar museet vid Bäveåns kaj i Uddevalla.

Läs mer om Bohusläns museum här.


Innovatum
Precis vid kanalen, vid det vackra och unika fall- och slussområdet i Trollhättan, ligger Innovatumområdet, där Innovatum har sin verksamhet. Ett utvecklingscentrum där kunskap möter kunskap i forskningsprojekt och inspirerande aktiviteter.

Läs mer in Innovatum här.
Nordiska Akvarellmuseet
Hit kan du komma för att se utställningar i världsklass, lyssna på intressanta föredrag eller avnjuta en konsert. Det unika läget gör att du som besökare kan förena konst med bad, kulturarrangemang och mat. Eller varför inte slå dig ner i den öppna verkstaden för att måla en stund.

Läs mer om Nordiska Akvarellmuseet här.
Havets hus
När du stiger in i Havets Hus omges du snart av närmare 40 akvarier, från riktigt stora till lite mindre. Alla är fyllda med spännande varelser. Känn på sjöstjärnor, krabbor och eremitkräftor i klappakvariet. Se hajar, rockor och havsålar simma ovanför ditt huvud i tunnelakvariet eller sätt dig ner en stund i samlingssalen Blågyltan och fängslas av det marina livet i cylinderakvariet.

Läs mer om Havets hus här.
Koster
Här finns förutsättningar för allt du kan önska dig av en fulländad skärgårdsvistelse. Solvarma sandstränder, avskilda badvikar, glittrande kosterhav och slående solnedgångar är reseanledningar i sig till att besöka unika Kosteröarna. Du kommer att bli glatt överraskad att det finns massor att göra, smaka och uppleva för alla i familjen.

Läs mer om Koster här.
Åk rälsbuss i Dalsland Stiftelsen Dal-västra Värmlands Järnväg
Järnvägen går genom varierande dalsländsk natur; öppna landskap, trollsk skog och utmed hisnande vackra vyer längs Dalslands kanal. Man passerar över järnvägsbron i Håveruds berömda akvedukt och här ges tillfälle för fotografering eller bara att njuta av den unika utsikten över Nils Ericssons berömda båtränna och några av kanalens slussar.

Läs mer om DVVJ här.

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val