Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Bli medlem hos oss

Just nu får du en värdecheck på 50 kronor när du blir medlem på Mina sidor.

Det finns många fördelar med att vara medlem på Mina sidor. Du får till exempel Förlustgaranti, nyhetsbrev med senaste nytt, möjlighet att se ditt saldo och du kan också Autoladda ditt Västtrafikkort.

Du som blir medlem får alltid Förlustgaranti på de kort du registrerar. Just nu får du en värdecheck på 50 kronor när du blir medlem på Mina sidor. Om du anger ditt mobiltelefonnummer vid registrering får du checken på sms, om du inte anger mobilnummer får du din check på posten till adressen du anger. För att få värdechecken måste du bli medlem senast den 14 december 2015. Sista inlösen är den 31 januari 2016. 

Fyll i uppgifterna i formuläret för att bli medlem. Du måste vara över 15 år och ha en e-postadress och ett Västtrafikkort för att kunna registrera dig. 

De fält nedan som är markerade med * måste fyllas i.

Tips! Läs här om du får ett felmeddelande när du försöker registrera dig.

Redan medlem?
Logga in

Personuppgifter

TooltipTooltip
TooltipTooltip
TooltipTooltip
TooltipTooltip

Kort och användaruppgifter

TooltipTooltip
TooltipTooltip
TooltipTooltip
TooltipTooltip
TooltipTooltip

Genom att registrera ditt kort i formuläret så kan du spärra det om du blir av med det. Du kan då få ett nytt Västtrafikkort med det värde som du hade när du spärrade det.

TooltipTooltip

Personuppgiftslagen

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val