En- och tredygnsbiljetter är periodbiljetter som du kan resa obegränsat med inom det område som anges på biljetten under 24 timmar med en dygnsbiljett och 72 timmar med en tredygnsbiljett.

En- och tredygnsbiljetter som finns på ett Västtrafikkort börjar gälla när de används första gången, men senast inom 30 dagar från köpet, annars förfaller de. Oaktiverade en- och tredygnsbiljetter får bytas inom 30 dagar från köptillfället.

En- och tredygnsbiljetter köpta i appen Västtrafik To Go aktiveras direkt vid köpet.

En- och tredygnsbiljetter i form av pappersbiljetter börjar gälla direkt vid köpet och kan inte bytas.

  • NSB:s tåg i 2:a klass sträckan Trollhättan-Öxnered-Ed. För vidare resa med NSB gäller inte detta kort som delbetalning
  • DVVJ:s rälsbuss sträckan Bengtsfors-Mellerud

Giltighetsbevis istället för kortläsare

Det finns ingen kortläsare på dessa linjer. Du behöver ha med biljettens giltighetsbevis för att visa att den är giltig. Hämta giltighetsbevis hos en förare eller i våra butiker och ombud. 

Med periodbiljett för vuxen får du över 20 år ta med dig tre personer under 20 år gratis. Smart för dig som vill resa tillsammans!

Så funkar erbjudandet

  • Det gäller för periodbiljetter och 1- och 3 dygnsbiljetter för vuxen samt seniorkort.
  • Det gäller på Västtrafiks tåg, bussar, spårvagnar och båtar inom Västtrafiks område (Västra Götalandsregionen och Kungsbacka kommun).
  • Det gäller på Öresundståg mellan Göteborg och Åsa.
Vi använder cookies för att förbättra din kundupplevelse. Om Cookies