Vi stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. Vänligen använd en annan webbläsare. 

Microsoft har ersätt Internet Explorer med webbläsaren Edge

Ta en bild på din vackraste hållplats

Vilken är egentligen Västra Götalands vackraste hållplats? Den som bäst kan svara på det är förstås du som reser med oss.

Rösta på ditt favoritbidrag på vår Facebooksida eller Instagramkonto mellan den 7 och 13 november. Vinnarhållplatsen presenteras under vecka 46!

Vad kan du vinna?

Personen som skickat in den vinnande bilden belönas med ett 30-dagars periodkort för en av våra tre zoner.

Så här tävlar du!

Perioden för att skicka in tävlingsbidrag är nu avslutad. Rösta på ditt favoritbidrag på vår Facebooksida eller Instagramkonto mellan den 7 och 13 november. Vinnarhållplatsen presenteras under vecka 46!

Västtrafiks Facebooksida

Västtrafiks Instagramkonto

Tävlingen pågår från 1 till 31 oktober. Därefter utser en jury fem finalister bland de inkomna förslagen. Västtrafiks resenärer utser den slutliga vinnaren genom att rösta på sitt favoritbidrag i sociala medier.

Lycka till!

Tävlingsvillkor och personuppgiftsbehandling

  1. Bara ett bidrag per e-postadress räknas. E-postadressen ska vara knuten till en person.
  2. Bilden ska tas i ett stående format och det får inte vara några identifierbara personer på bilden.
  3. En jury bestående av representanter från Västtrafik kommer att utse fem finalister bland de inkomna bilderna. Juryns beslut kan inte överklagas.
  4. Om flera personer har föreslagit samma hållplats som sedan blir en av finalisterna, väljer juryn den bäst komponerade bilden.
  5. Bilderna som skickas in kan komma att publiceras i Västtrafiks kanaler som hemsida, nyhetsbrev, sociala mediekanaler, interna kanaler och information till partners, samt i pressmeddelande som skickas till nyhetsmedia.
  6. Vinnaren meddelas via e-post eller telefon, senast fem arbetsdagar efter röstningsperiodens slut.
  7. Vinnarens namn kan offentliggöras på Västtrafiks kanaler som hemsida, nyhetsbrev, sociala mediekanaler, interna kanaler och information till partners, samt i pressmeddelande som skickas till nyhetsmedia.
  8. Vinsten består av en värdekod i appen Västtrafik To Go och motsvarar ett 30-dagars periodkort för valfri zon (A, B eller C). Värdekoden kan lösas in senast december 2023. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Värdekoden kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter.
  9. Anställda på Västtrafik eller Västtrafiks partners får inte medverka i tävlingen.

Genom att mejla in tävlingssvaret samtycker du till tävlingsvillkoren samt att dina personuppgifter får behandlas av Västtrafiks personuppgiftsbiträde för att hantera och genomföra tävlingen. Personuppgifterna sparas enligt Västtrafiks rutiner som framgår av Västtrafiks integritetspolicy som finns på www.vasttrafik.se. Där kan du även läsa mer om dina rättigheter när det gäller dina personuppgifter och Västtrafiks behandling av personuppgifter.

Vi använder cookies för att förbättra din kundupplevelse. Om Cookies