Vi stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. Vänligen använd en annan webbläsare. 

Microsoft har ersätt Internet Explorer med webbläsaren Edge

Hantverksjul på Storken

Hållplats: Alingsås station

–

På julmarknaden i Gallerian Storken i Alingsås säljer lokala hantverkare och konstnärer sina verk. Här finns allt från handgjorda smycken och konstglas till kläder i återvunnet material och såklart tomtar. Öppet 11–16.

Foto: pixabay.com

Julmarknad på Haraberget

Hållplats: Herrljunga station. 

–

På Haraberget i Herrljunga anordnar Herrljunga Hembygdsförening julmarknad klockan 14–17. I marknadsstånden finns både mathantverk och annat hantverk. Tomten är på plats för att träffa alla barn. I skymningen sprider Herrljunga Lucia julstämning.

Foto: pixabay.com

Floby julmarknad

Hållplats: Floby station.

–

I Floby centrum bjuds det traditionsenligt på julmarknad klockan 12:30–16:30. Det blir julparad, pepparkakshustävling och annan underhållning. Nytt för i år är skolans julshow med luciatåg klockan 15. Tomten kommer på besök och delar ut godis.

Foto: pixabay.com

Falbygdens Osterias julmarknad

Hållplats: Falköping Centralstation.

–

På den populära julmarknaden står självklart osten i centrum. Men det finns även andra delikatesser, hantverk och julprydnader. I restaurangen kan man köpa ostbuffé eller nybakt fika. Öppettiderna den 4 december är 11–16, och julmarknaden har öppet ända till 23 december.

Foto: Jonas Ingman/westsweden.com

Julmarknad i Stenstorp

Hållplats: Stenstorp.

–

Stenstorps samhällsförening arrangerar julmarknad på Björktuna i Stenstorp klockan 14:30–17. Här säljs typiska julmarknadssaker, fika och lotter. Det blir adventspromenad, marshmallowgrillning och bokstavsjakt. På hembygdsgården tar tomten emot önskelistor.  

Foto: Katrin Bååth/westsweden.com

Julmarknad på Rådhuset

Hållplats: Skövde Centralstation.

I Rådhuset på Hertig Johans Torg i Skövde blir det designmarknad. Två våningar och det uppvärmda uterummet fylls till brädden med ett 50-tal utställare. I samma lokal finns även café. Julmarknaden har öppet 11–17 den 4 december och har även öppet 10–11 december. 

Foto: Jonas Ingman/westsweden.com

 

 

  • Publicerad 2022-11-29
Vi använder cookies för att förbättra din kundupplevelse. Om Cookies