Fredag-söndag vecka 41-44 klockan 00.00-24.00

Under dessa veckor sker ett arbete med Västlänken vid Olskroken, som påverkar tågtrafiken. 

TÅG Göteborg-Älvängen-Vänersborg-Säffle

Tågen är inställda mellan Göteborg-Gamlestaden och omvänt. För resa till Göteborg/Gamlestaden hänvisar vi till övrig linjetrafik. 

Fredagar ställs kvartstrafiken in mellan Göteborg-Älvängen.

TÅG Göteborg-Uddevalla-Strömstad

Tågen är inställda Göteborg-Ytterby och omvänt. Buss ersätter mellan Göteborg (Nils Ericsson terminalen)-Ytterby och omvänt. Tågen som kör sträckan Göteborg-Stenungsund är inställda hela sträckan.

TÅG Göteborg-Alingsås

Regiontågen Göteborg-Skövde-Töreboda-Nässjö och Kinnekulle Göteborg-Mariestad är inställda mellan Göteborg-Alingsås och omvänt.

Pendeltågen Göteborg-Alingsås kör som vanligt, förutom kvartstrafiken som är inställd. Du som ska resa från och till regiontågen och Kinnekulle åker med pedeltågen mellan Göteborg-Alingsås för byte i Alingsås. 

Lördag-söndag vecka 45 klockan 12:00-24:00

TÅG Göteborg-Ytterby

Under helgen sker ett ställverksarbete. 

Tågen är inställda Göteborg-Ytterby och omvänt. Natten mot måndag 14 november är det ett arbete mellan Stenungsund-Säve klockan 22:30-04:30. Buss ersätter på sträckorna. 

Fredag-onsdag vecka 48-49 klockan 00:00-24:00

Under denna period sker ett arbete med kontaktledningarna i Olskroken. Västtågen på sträckan Älvängen-Göteborg vänder i Gamlestaden,  Västtågen på sträckan Åmål-Trollhättan-Göteborg och Vänersborg-Trollhättan-Göteborg kör till och från Göteborg. 

TÅG Göteborg-Ytterby

Tågen är inställda Göteborg-Ytterby. Buss ersätter på sträckan.

Publicerad 2022-09-23
Vi använder cookies för att förbättra din kundupplevelse. Om Cookies