Vi stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. Vänligen använd en annan webbläsare. 

Microsoft har ersätt Internet Explorer med webbläsaren Edge

Tåg vid perrong i Mölndal

Västtågen

Inga tåg kör mellan Mölndal och Göteborg och omvänt. För resa mellan Mölndal och Göteborg och omvänt kan du resa med spårvagn 2 och 4.

Öreseundståg

Inga tåg kör mellan Mölndal och Göteborg och omvänt. Mellan Mölndal och Göteborg och omvänt kör ersättningsbussar. 

SJ Regional

SJ:s tåg mellan Göteborg och Borås är inställda.

Frågor och svar

Biljetter utställda för resa med Öresundståg gäller för resa inom zon A i 60 minuter efter ankomst till Göteborg C eller 60 minuter före avgång inom avgångszonen.

Billjett som är köpt genom Resplus till Göteborgs Central eller Mölndals station, läggs inte Västtrafiks zoner och zonpriser på biljetten automatiskt.  

Ja men undantag för om du reser med kontoladdning. Du kan inte resa med kontoladdning på ersättningstrafiken. 

  • Du kan inte ta med dig cykel, elcykel, hopfälld minicykel, sparkcykel, balanscykel, lådcykel eller cykelkärror ombord på Västtågen mellan Kungsbacka-Hede-Anneberg-Lindome-Kållered-Mölndal under arbetet.
  • Vid resa med Öresundståg kan du inte ta med cykel till och från Mölndal utan Kungsbacka är första påstigning och sista avstigning med cyklar. Vi avråder att ta med cykel även på sträckan Kungsbacka-Malmö och omvänt.
  • Du får inte ta med cykel på spårvagnen eller ersättningsbussarna.
  • Om du vill resa med cykel från Mölndal kan vi tipsa om lånecyklar via Styr & Ställ. Det finns lånecyklar i direkt anslutning till Mölndals station. Ladda ner appen Nextbike för att se alla stationer och komma igång.

Vid byte mellan spårvagn och tåg finns det hissar och rulltrappor på Mölndals station. Behöver man extra stöd inför sin resa är man välkommen att kontakta oss på vårt tillgänglighetsnummer: 010-17 30 299.

Publicerad 2023-04-04