Tidning
Tidning

Nytt resecentrum i Gamlestaden

Nu är vårt nya resecentrum i Gamlestaden klart. Det är en tryggare plats med service för dig som reser med oss. Inne i resecentrumet hittar du vår nya fina Västtrafikbutik med självservicestationer. Kom gärna och hälsa på om du har vägarna förbi. 

Gamlestaden resecentrum är en stor knutpunkt i Göteborg. Stadsdelen växer och utvecklas med många nya bostäder. Många reser via Gamlestaden och tidigare har det inte funnits någon service för resenärer här. I det nya resecentrumet finns förutom vår Västtafikbutik bland annat Pressbyrån, vänthall och Espresso House. 

Ny Västtrafikbutik

En av verksamheterna som tar plats i resecentrumet är en ny och modern Västtrafikbutik. I butiken får du samma service som i Västtrafiks andra butiker, men här ska också ny service utvecklas. I butiken kommer det bland annat finnas självservicestationer, där du kan kontrollera saldot på ditt Västtrafikkort eller söka resa.

Trafiken ändras inte

Trafiken ändras inte i samband med att resecentrumet öppnar. Linjerna kommer stanna vid samma hållplatser som innan. Platsen runt resecentrumet utvecklas fortfarande men när det är klart kommer hållplatser för buss, spårvagn och tåg ligga i nära anslutning för att underlätta byten.

Foto: Peter Svensson/Platzer Fastigheter

Fakta

  • Öppettider: måndag-fredag kl 06.00-20.00, lördag och söndag kl 08.00-20.00.
  • Service: Västtrafikbutik med biljettförsäljning, Pressbyrån, Espresso house, Subway, toaletter, vänthall och bankomat.
Publicerad 2018-08-06
Vi använder cookies för att förbättra din kundupplevelse. Om Cookies