Tidning
Tidning

Kom på öppet hus!

Keolis bussdepå i Grimbo bjuder in till öppet hus lördagen den 15 september klockan 11-15. Kom och upplev en dag med bussar och roliga aktiviteter! 

Det är Keolis, som kör flera av Västtrafiks linjer, som bjuder in gammal som ung att få en inblick i bussarnas vardag och vad som händer på en bussdepå. Passa på att åka med genom tvätthallen, besöka bussutställningen, se verkstaden och delta i de olika aktiviteterna.

Träffa oss som jobbar med kollektivtrafik och prova själv på att köra buss i en bussimulator. Du som är intresserad av bussföraryrket, kan även träffa rekryterare. Det blir tävlingar med fina priser, fika, korv med bröd och för de yngre resenärerna finns bland annat hoppborgar, fiskdamm och busstatueringar. Passa på att lära dig mer om kollektivtrafik och ha en trevlig dag tillsammans med familjen och oss.

Välkommen!

Så hittar du hit

  • Depån ligger på Katrinerovägen 1C, närmaste hållplats är Grimbo.
  • Direktbussar avgår varje halv timme mellan klockan 11:00-14:00 från Hjalmar Brantingsplatsen läge D, och varje hel timme från Angered centrum läge P, Mölndal station läge 10 och Partille centrum läge X. Bussarna går tillbaka klockan 11:30, 12:30, 13:30 och 15:10.
Publicerad 2018-09-07
Vi använder cookies för att förbättra din kundupplevelse. Om Cookies