Skärtorsdag 18 april: körs som en torsdag med nattrafik.
Långfredag 19 april: körs som en söndag med nattrafik.
Påskafton 20 april: körs som en lördag.
Påskdagen 21 april: körs som en söndag.
Annandag påsk 22 april: körs som en söndag.

Buss ersätter tåg vissa sträckor 

Under påskveckan ersätts vissa tåg med buss. Följande sträckor påverkas:

Västtågen Mölnlycke-Göteborg

Tågen är inställda på sträckan Mölnlycke-Göteborg, Göteborg-Mölnlycke onsdag och torsdag klockan 10.00-14.00. Det beror på ett växelarbete vid Göteborg C. Resande hänvisas till ordinarie linjetrafik.

Västtågen Kungsbacka-Göteborg

Kungsbackapendlarna kör halvtimmestrafik. 

Västtågen Säffle-Mellerud

Tågen är inställda på sträckan Säffle-Mellerud fredag klockan 18.10-söndag klockan 18.00. Det beror på ett broarbete på Köpmannebro. Tågen ersätts med buss. 

Västtågen Göteborg-Ytterby

Tågen är inställda på sträckan Göteborg-Ytterby lördag och söndag klockan 00.00-24.00. Det beror på ett arbete på Marieholmsbron. Tågen ersätts med buss. 

Västtågen Göteborg-Älvängen

Alependeln är inställd på sträckan Göteborg- Gamlestaden station lördag och söndag klockan 00.00-24.00. Resande hänvisas till ordinarie linjetrafik.

Västtågen Varberg-Borås

Totalstopp i Varberg torsdag-måndag klockan 22:00-11:00. All tågtrafik vänder i Veddige. Buss/taxi ersätter sträckan Veddige-Varberg. 

Indragna hållplatser i Stenungsund

Torsdagen den 18 april klockan 12:00 – 18:00 är flera hållplatser i Stenungsund indragna för Stenungsund express på grund av förväntade köer inför påskhelgen. Stenungsund Express kör inte på sträckan Stora Höga station - Stenungstorg i riktining mot Stenungsund.

Många resande till Bohuslän påverkar kollektivtrafiken 

Det är många som vill resa med oss till Bohuslän under påskhelgen vilket gör att bussarna kan bli fullsatta. Vi försöker sätta in så mycket förstärkningstrafik vi kan. Var ute i god tid och räkna med längre restid.

Sök din resa i Reseplaneraren.

Publicerad 2019-04-09
Vi använder cookies för att förbättra din kundupplevelse. Om Cookies