jul
15

Smarta biljetter till sommarens evenemang

I sommar är det extra smart att resa kollektivt, eftersom vi erbjuder skräddarsydda biljetter till några av sommarens höjdpunkter. Med Västtrafik To Go får du extra bra pris på dina resor under Gothia Cup, Way Out West och EuroPride. Ladda ner appen redan i dag!

Biljetterna finns att köpa några dagar före respektive evenemang och börjar gälla kl. 00:00 första dagen och gäller fram till kl. 23:59 sista dagen. 

Gothia Cup
Biljetten för resor under Gothia Cup passar perfekt för dig som är supporter till något av lagen. Du reser så mycket du vill under hela turneringen i Göteborg och de närmsta kommunerna, 15-21 juli. Biljetten kostar 300 kr för vuxen och 225 kr för ungdom.

Way Out West
I samarbete med Way Out West ger vi dig som ska på festivalen ett riktigt bra erbjudande. Med vår unika biljett reser du så mycket du vill i Göteborg under hela festivalen, inklusive söndag, 9-12 augusti. Biljetten kostar 170 kr för vuxen och 130 kr för ungdom.

EuroPride
Som stolt partner till EuroPride är det självklart att Västtrafik erbjuder en specialbiljett för dig som ska besöka festivalen. Kanske vår stoltaste biljett någonsin! Res så mycket du vill i Göteborg under hela festivalen 14-19 augusti. Biljetten kostar 260 för vuxen och 195 kr för ungdom.

Erbjudandet Res 4, betala för 1 gäller ej för ovanstående evenemangsbiljetter.

Köp biljett i appen Västtrafik To Go

För dig som ska till sommarens evenemang passar våra skräddarsydda biljetter bra! Vi rekommenderar att köpa biljett i appen Västtrafik To Go. 

Hämta i AppStore
Ladda ned på Google Play
Publicerad 2018-06-25