jan
26
  • Nyhetsarkiv
  • /
  • Världscupen i längdskidor i Ulricehamn
jan
26

Åk med oss till världscupen i Ulricehamn

I samband med att världscupen i längdskidor arrangeras i Ulricehamn den 26-27 januari kör vi extrabussar till och från tävlingarna. 

Resa i Ulricehamn

Under tävlingshelgen kör inte linje 200 sin normala sträcka utan kommer att delas upp i två linjer, där linje 200 (extrabuss) kommer att köra i skytteltrafik i centrala Ulricehamn. Under lördag och söndag kör extrabussen mellan klockan 08:00 och 18:30. 

Resa från Falköping

Du som reser från Falköping kan ta linje 209 till Ulricehamn busstation. Byt där till linje 200 (extrabuss) för att komma till tävlingarna.  

Resa från Borås

Extrabussar sätts in på linje 200 på morgon och eftermiddag från Borås. När du kommer till Ulricehamn busstation behöver du byta till linje 200 (extrabuss) för att komma till tävlingsområdet. Närmsta hållplats är Sanatorievägen.

Resa från Göteborg

Vi kör extrabussar enligt ordinarie tidtabell på morgonen på linje 100.

Lördag

Linje 200 från Borås mot Ulricehamn klockan 07.10 och 09:10 inväntar linje 100 från Göteborg/Åkareplatsen klockan 06.20 och 08:10 för att resenärer ska hinna med turen. Turen är inte sökbar i reseplaneraren men linje 200 inväntar. 

Söndag

Linje 200 från Borås mot Ulricehamn klockan 07:10 inväntar linje 100 från Göteborg/Åkareplatsen klockan 06:20 för att resenärer ska hinna med turen. Turen är inte sökbar i reseplaneraren men linje 200 inväntar. 

Tips!

För att få fler resalternativ i reseplaneraren sök först hållplats Åkareplatsen till Borås resecentrum och sedan Borås resecentrum till Ulricehamn busstation

Sök din resa i reseplaneraren.

Information om världscupen.

Köp biljett i appen Västtrafik To Go

För dig som ska resa med oss till världscupen så passar våra enkelbiljetter eller dygnsbiljetter bra! Köp din biljett i appen Västtrafik To Go.  

Tips till dig som ska resa med familjen!

Med periodbiljett för vuxen får du över 20 år ta med dig tre personer under 20 år gratis.

Så funkar erbjudandet

  • Det gäller för periodbiljetter och 1- och 3 dygnsbiljetter för vuxen samt seniorkort.
  • Det gäller på Västtrafiks tåg, bussar, spårvagnar och båtar inom Västtrafiks område (Västra Götalandsregionen och Kungsbacka kommun).
  • Det gäller på Öresundståg mellan Göteborg och Åsa.
Publicerad 2019-01-09
Vi använder cookies för att förbättra din kundupplevelse. Om Cookies