Vi stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. Vänligen använd en annan webbläsare. 

Microsoft har ersätt Internet Explorer med webbläsaren Edge

Västtrafikbutik vid Frölunda torg

Idag köper cirka 90 procent av Västtrafiks resenärer sina biljetter i appen Västtrafik To Go. Bara en procent av biljetterna säljs i våra butiker. Vi har sedan länge mycket få besökare i butikerna och därför stänger vi dem.

Finns gott om försäljningsombud

Det finns många försäljningsombud runt om i Göteborg dit du som resenär som vill köpa biljetter kan vända dig. I Angered resecentrum finns två Pressbyråer och ICA Maxi Angered förbutik. Utöver Västtrafiks butik på Nils Ericson Terminalen finns sex stycken försäljningsombud på Centralstationen att välja på i form av fyra pressbyråer och två 7-eleven.

I Västra Frölunda finns en Pressbyrå granne med resecentrum samt en 7-eleven och Hemköp på Frölunda torg där du kan köpa biljett.

Det finns sedan tidigare sju försäljningsombud i Borås, bland annat Pressbyrån centralstationen, Pressbyrån i resecentrum, Södra Torgkiosken samt Pressbyrån Lasarettgatan.

I Trollhättan finns det fyra försäljningsombud, bland annat Sött och salt på Kungsgatan och MyWay Kronogårdskiosken och i informationen på NÄL. Från 1 mars kan du även köpa biljett påStations Caféet i Trollhättan resecentrum. 

Försäljningsombudet kan ge råd om vilken biljett som passar bäst för dina resor och se vilket saldo du har på ditt kort idag samt skriva ut giltighetsbevis och ta emot värdecheckar. För andra frågor är du varmt välkomna att kontakta vår kundservice via telefon, chatt och mejl.

Alla försäljningsombud.

Publicerad 2024-02-19