Jobba på Västtrafik

Varmt välkommen att söka jobb på något av våra kontor eller kontakta våra partnerföretag om du vill jobba i trafiken som till exempel förare eller tågvärd. 

Jobba i trafiken

Lediga jobb på Västtrafiks kontor

Chef till avdelningen Trafikomläggning

Vi söker nu en chef till vår avdelning Trafikomläggning. Arbetet innebär att samordna och leda arbetet för projektledare för trafikomläggningar och trafiksamordnare. I uppdraget ingår också att stärka arbetsområdet och utveckla den nya avdelningen Trafikomläggning som idag består av 11 medarbetare.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att samordna och koordinera avdelningen Trafikomläggning till att planera, leda och informera om trafikomläggningar så att Västtrafik lever upp till sitt kundlöfte. Koordineringen sker bland annat genom att avdelningschefen planerar och fördelar arbete på en övergripande nivå samt ser till att rätt resurser i antal och kompetens finns tillgänglig.

Vidare ska avdelningschefen samverka internt och externt, utveckla området planerade trafikomläggningar. I rollen ingår aktiv kvalitetsuppföljning av utfört arbete liksom avdelningen i sig, ekonomisk uppföljning och budgetarbete.

Sök jobbet som avdelningschef

Ansök senast: 15 augusti.

Upphandlare

Är du upphandlare eller inköpare och funderar på vad som ska bli ditt nästa steg i yrkeslivet? Västtrafik har nu en ledig tjänst med stor variation i ett härligt gäng. På Upphandlingsavdelningen driver, genomför och utvecklar vi upphandlingar i syfte att teckna avtal med de bästa leverantörerna för att nå våra uppsatta mål. I rollen som upphandlare blir din uppgift att projektleda upphandlingar i nära samarbete med verksamheten. Vi är 5 upphandlare som arbetar tätt tillsammans. Vi är tillräckligt många för att få ett bra utbyte och lära av varandra, men tillräckligt få för att du ska få en stor möjlighet att påverka utformning och utveckling inom området. 

Sök om jobbet som upphandlare

Ansök senast: 22 augusti