Chatta med oss här!

Hundratals sätt att spela roll

Det har aldrig varit så spännande att jobba med kollektivtrafik som nu. Att resa tillsammans, cykla och gå prioriteras högt både här och världen över, helt enkelt för att vi ska lyckas ställa om till en mer hållbar framtid. Det är mäktigt! Och väldigt utmanande. Låter det som någonting för dig? Här hittar du lediga tjänster på Västtrafiks kontor och hos våra partners som har hand om trafiken och våra butiker.

Lediga jobb på Västtrafiks kontor

Sommarjobb

Går du i gymnasiet och vill ha ett riktigt bra sommarjobb i år? Nu kan du söka jobb på Västra Götalandsregionens hemsida. Västtrafik är en del av Västra Götalandsregionen och alla sommarjobb inom regionen hittar du där.

Ansök här.

Hållplats Centralstationen/Drottningtorget

Affärskoordinator till affären Spårvagn

Nu söker vi en affärskoordinator till vår spårvagnsaffär.Vår spårvagnsaffär står inför en utvecklingsresa. Med över 140 miljoner resenärer i spårvagnstrafiken årligen och med ett kommande ägarskap av över 180 spårvagnar fortsätter vi vår satsning på att utveckla och förbättra spårvagnstrafiken för både våra befintliga och framtida kunder. 

Som Affärskoordinator är ditt huvudsakliga ansvar att säkerställa att leveransen från partners följer våra avtal och håller hög kvalité. I din roll kommer du att koordinera, analysera och följa upp utfallet av leveranser samt initiera och driva nödvändigt förbättringsarbete i rapporter, processer och analyser. Du kommer också coacha våra partners i arbetet med ständiga förbättringar.

I din roll förväntas du aktivt bidra till vår måluppfyllelse samt initiera och implementera nya och förbättrade arbetssätt. Du kommer också att arbeta med våra affärsutvecklingsplaner tillsammans med partners och tillse att aktiviteter genomförs, följs upp och förbättras.

Ansök senast:  16 mars

Sök tjänsten som affärskoordinator.

Kvinna sitter i vänthall på Skövde resecentrum.

Produktionsledare

Nu söker vi en driven produktionsledare till vår avdelning Marknad och kommunikation. 

I den här rollen håller du i produktionsuppdrag som kan vara beställningar från kollegerna på avdelningen, men också från andra delar av organisationen. I samråd med uppdragsgivaren bestämmer du om jobbet ska utföras av våra duktiga kreatörer inhouse eller av någon av Västtrafiks upphandlade byråer. Uppdragen är varierande, både när det gäller storlek, format och målgrupper.

I rollen ingår att:

  • Produktionsleda projekt och aktiviteter av varierande storlek, ofta samtidigt. Det kan vara allt från tryckta eller digitala annonser till mässor etc.
  • Skapa leverans- och tidsplaner samt jobba med uppföljning.
  • Fördela arbetet inom det interna teamet.
  •  Ansvara för offertförfrågningar och kontakt med externa leverantörer, ex. tryckerier och externa produktionsbyråer.
  • Ansvara för att tidplaner och budgetar hålls.

Ansök senast: 15 mars

Sök tjänsten som Produktionsledare.

Lediga jobb hos våra partners

Vill du jobba i trafiken?

Då är det någon av våra partners du ska titta närmare på. Vi behöver medarbetare som kör buss, kontrollerar biljetter, pratar med resenärer och mycket mera. Städerna växer och bilarna blir fler, samtidigt ska miljömålen nås. Därför satsas det stort på kollektivtrafiken här i Västra Götaland. Och det betyder att det behövs fler av oss.

Sök jobb hos våra partners.

Vi använder cookies för att förbättra din kundupplevelse. Om Cookies