Chatta med oss här!

Hundratals sätt att spela roll

Det har aldrig varit så spännande att jobba med kollektivtrafik som nu. Att resa tillsammans, cykla och gå prioriteras högt både här och världen över, helt enkelt för att vi ska lyckas ställa om till en mer hållbar framtid. Det är mäktigt! Och väldigt utmanande. Låter det som någonting för dig? Här hittar du lediga tjänster på Västtrafiks kontor och hos våra partners som har hand om trafiken och våra butiker.

Lediga jobb på Västtrafiks kontor

Sommarjobb

Går du i gymnasiet och vill ha ett riktigt bra sommarjobb i år? Nu kan du söka jobb på Västra Götalandsregionens hemsida. Västtrafik är en del av Västra Götalandsregionen och alla sommarjobb inom regionen hittar du där.

Ansök här.

Digital skylt som visar nästa avgång

Systemspecialist

Nu söker vi en systemspecialist till vår IT-avdelning. Som systemspecialist säkerställer du, tillsammans med övriga i ditt team, trafikinformationen till våra produkter som reseplanerare, biljettsystem, skyltar och skärmar. Du håller dig uppdaterad på våra produkter och utvärderar dem kontinuerligt för att stötta vår verksamhet med din specialistkunskap. 

Som systemspecialist säkerställer du, tillsammans med övriga i ditt team, trafikinformationen till våra produkter som reseplanerare, biljettsystem, skyltar och skärmar. Du håller dig uppdaterad på våra produkter och utvärderar dem kontinuerligt för att stötta vår verksamhet med din specialistkunskap.

I arbetsuppgifterna ingår också att:
•Agera kravställare till leverantören utifrån behoven hos interna användare, partners och resenärer
•Granska och utvärdera leverantörsspecifikationer
•Testa och utvärdera lösningar
•Planera och följa upp arbete
•Support och felsökning
•Utveckling med fokus på livscykelperspektiv av IT-system
•Omvärldsbevakning inom trafiksystemområdet

Vi söker dig som är prestigelös och trivs med att arbeta i team. Din drivkraft är problemlösning och värdeskapande utan att göra avkall på struktur och kvalité.

Välkommen med din ansökan.

Ansök senast: 19 april

Lediga jobb hos våra partners

Vill du jobba i trafiken?

Då är det någon av våra partners du ska titta närmare på. Vi behöver medarbetare som kör buss, kontrollerar biljetter, pratar med resenärer och mycket mera. Städerna växer och bilarna blir fler, samtidigt ska miljömålen nås. Därför satsas det stort på kollektivtrafiken här i Västra Götaland. Och det betyder att det behövs fler av oss.

Sök jobb hos våra partners.

Vi använder cookies för att förbättra din kundupplevelse. Om Cookies