Chatta med oss här!

Hundratals sätt att spela roll

Det har aldrig varit så spännande att jobba med kollektivtrafik som nu. Att resa tillsammans, cykla och gå prioriteras högt både här och världen över, helt enkelt för att vi ska lyckas ställa om till en mer hållbar framtid. Det är mäktigt! Och väldigt utmanande. Låter det som någonting för dig? Här hittar du lediga tjänster på Västtrafiks kontor och hos våra partners som har hand om trafiken och våra butiker.

Lediga jobb på Västtrafiks kontor

Kvinna sitter i vänthall på Skövde resecentrum och skriver på laptop.

Avdelningschef

Nu söker vi en avdelningschef till vår avdelning Upphandla. Du har nu chansen att söka en intressant och utmanande tjänst på Västtrafik. Som  avdelningschef har du chansen att driva hållbart resande och verkligen påverka kollektivtrafikens framtid.

Upphandlingsavdelningen består av 10 kompetenta, självständiga och drivande medarbetare som leder upphandlings- och etableringsprojekt samt fordonsstrategiska frågor. Som avdelningschef för avdelningen Upphandla ansvarar du för att, tillsammans med medarbetarna, driva, utveckla och koordinera företagets upphandlingar samt avdelningens övriga arbete.

Du ansvarar för att årligen ta fram övergripande upphandlingsplaner samt för att utveckla avdelningens arbetssätt och processer. Du kommer att medverka i ett flertal styrgrupper för upphandling och etablering. Som avdelningschef kommer du att ha fullt personal-, budget- och verksamhetsansvar.

Inom Västtrafik är ledarskap en profession. Vi söker dig som är en coachande ledare med fokus på medarbetarens utveckling. Du gillar att vara närvarande och tillgänglig och är bra på att lyssna.

Som person är du drivande, analytisk och strategisk. Du har ett affärsmässigt tänk och drivs av att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling.

Sök tjänsten som avdelningschef.

Ansök senast: 26 juli

Två resenärer i vänthallen på Skövde resecentrum

Projektledare

Nu söker vi en projektledare till vår avdelning utveckling. I rollen leder och ansvarar du självständigt för fastighetsprojekt i genomförandeskedet, i nära samarbete med projektledaren på Västfastigheter.

Arbetet innebär att sätta samman arbetsgrupper, planera och driva projektarbetet internt på Västtrafik. Du kommer också att ha en mycket viktig roll i de olika projektgrupperna på Västfastigheter där huvudfokus för denna roll blir att bevaka och säkerställa Västtrafiks behov under genomförandet av fastighetsprojekt.

Andra uppgifter i tjänsten kan vara att ta ansvar för förvaltnings- och avtalsfrågor som uppstår och att ta fram riktlinjer för kommande fastighetsprojekt.

Vi söker dig som har ett stort intresse för, och vill bidra till, arbetet med att utveckla ett mer hållbart resande i samhället. Du är en person som gärna axlar ledarrollen och har erfarenhet av att leda en grupp mot gemensamma mål. Rollen kräver att man har en hel del kontaktytor så vi tror att du är duktig på att skapa nätverk.

Låter det som du? 

Sök tjänsten som projektledare.

Ansök senast: 30 juli

Kommunikatör med internt fokus

Vi söker en kommunikatör med särskilt fokus på interna målgrupper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på avdelningen Marknad och Kommunikation och är en del av vår redaktion där vi planerar, producerar och sprider innehåll i egna och förtjänade kanaler.

Ditt uppdrag blir att bidra i arbetet med att utveckla, planera och genomföra kommunikationsaktiviteter, du tar fram relevant innehåll och kommer även ansvara för att planera och utveckla några av Västtrafiks gemensamma möten. I din roll ingår också att stötta kolleger i andra delar av verksamheten i kommunikationsfrågor, exempelvis genom att ta fram kommunikationsplaner och budskap.

Den här rollen kräver erfarenhet av såväl strategiskt som operativt kommunikationsarbete. Vi tror att du har jobbat några år med liknande arbetsuppgifter. Du har strategisk höjd och är van att ge stöd och råd i frågor om kommunikation till såväl ledare som andra kolleger. Självklart är du en god skribent och det är en fördel om du har jobbat med rörligt innehåll.

Kort sagt, du trivs när du får växla mellan strategiskt och operativt arbete. Du är en lagspelare som tar ansvar för dina delar men som också gärna hjälper till där det behövs. Du är utvecklingsinriktad och gillar att jobba med och i förändring.

Sök tjänsten som Kommunikatör med intern fokus.

Ansök senast: 23 augusti

Lediga jobb hos våra partners

Vill du jobba i trafiken?

Då är det någon av våra partners du ska titta närmare på. Vi behöver medarbetare som kör buss, kontrollerar biljetter, pratar med resenärer och mycket mera. Städerna växer och bilarna blir fler, samtidigt ska miljömålen nås. Därför satsas det stort på kollektivtrafiken här i Västra Götaland. Och det betyder att det behövs fler av oss.

Sök jobb hos våra partners.

Vi använder cookies för att förbättra din kundupplevelse. Om Cookies