Jobba på Västtrafik

Varmt välkommen att söka jobb på något av våra kontor eller kontakta våra partnerföretag om du vill jobba i trafiken som till exempel förare eller tågvärd. 

Jobba i trafiken

Lediga jobb på Västtrafiks kontor

Kvinna sitter i vänthall på Skövde resecentrum.
Projektledare

Nu söker vi en projektledare till vår Infrastrukturavdelning. Du arbetar som projektledare hos det vi kallar för "Tidiga Skeden". Rollen innebär att du planerar och driver spännande infrastrukturprojekt, deltar i förhandlingar samt upphandlingar. Din arbetsdag kommer bestå i enskilt arbete liksom samarbeta med andra team samt större nätverk. Rollen ger dig även möjlighet att arbeta i nära samverkan med både kommunala och statliga tjänstemän samt med experter både extern och internt på Västtrafik. Ansökan senast 26 februari. 

Sök tjänsten som projektledare

Projektchef - tåg

Vi behöver nu en chef för ett av våra största projekt som vi kallar för Leverans nya tåg. Rollen innebär bland annat ansvar för avtal om nya tåg, kontroll och dialog med leverantören och att du företräder projektet internt och externt. I rollen som projektchef arbetsleder du också 10 medarbetare. Ansök senast 14 mars.

Sök tjänsten som projektchef

Projektkoordinator - tåg

Vi söker nu en projektsamordnare för att hålla ihop projektet som handlar om att köpa in 40 nya tåg. Din arbetsuppgift är att se till att administrationen kring projektet fungerar och vara sekreterare vid möten. I dina uppgifter ingår bland annat också att bevaka, planera, förbereda ärenden och handlingar och se till att de verkställs. Ansök senast 14 mars.

Sök tjänsten som Projektkoordinator 

Fordonsförvaltare - tåg

Vi söker dig som vill säkra kvalitet och livslängd på våra tåg. Rollen som fordonsansvarig innebär bland annat att svarar för att uppdatera underlag om fordon och säkerställa tillgång till rätt utrsutning. Ansök senast 14 mars. 

Sök tjänsten som Fordonsförvaltare

Feriepraktik 2018

Varje år har du som går i gymnasiet möjligheten att ansöka om sommarjobb i Västra Götalandsregionen. Vi vill ge dig som är ung och nyfiken en chans att prova ett av våra yrken och kanske hitta din framtida arbetsplats.

Du kan söka feriepraktik inom flera av Västra Götalandsregionens verksamheter som inom hälso- och sjukvård och serviceverksamheter som städ, kök, tvätteri och vaktmästeri. Du kan också söka en plats inom andra verksamheter och områden som tandvård, kultur, fastighetsförvaltning, kollektivtrafik, administration, teknik, regionutveckling och mänskliga rättigheter.

Ansök om sommarjobb här.

Varje år har du som går i gymnasiet möjligheten att ansöka om sommarjobb i Västra Götalandsregionen. Vi vill ge dig som är ung och nyfiken en chans att prova ett av våra yrken och kanske hitta din framtida arbetsplats.

Du kan söka feriepraktik inom flera av Västra Götalandsregionens verksamheter som exempelvis kollektivtrafik, hälso- och sjukvård och serviceverksamheter som städ, kök, tvätteri och vaktmästeri. Du kan också söka en plats inom andra verksamheter och områden som tandvård, kultur, fastighetsförvaltning, administration, teknik, regionutveckling och mänskliga rättigheter.

Ansök om sommarjobb här