Jobba på Västtrafik

Varmt välkommen att söka jobb på något av våra kontor eller kontakta våra partnerföretag om du vill jobba i trafiken som till exempel förare eller tågvärd. 

Jobba i trafiken

Lediga jobb på Västtrafiks kontor

Kvinna sitter i vänthall på Skövde resecentrum.

Miljö- och hållbarhetskoordinator

Nu söker vi en Miljö-och hållbarhetskoordinator. I rollen kommer du att ansvara för att följa upp att miljö- och hållbarhetskrav i våra trafikavtal efterlevs. Detta gör du bl.a. genom granskning av våra partnerbolags miljö- och hållbarhetredovisningar. Du kommer också att vara involverad i etableringsarbete av avtal rörande miljö och hållbarhet och ha en tät kommunikation med våra partnerbolag i frågan.

Du kommer att ha löpande kontakt med våra Avtalsansvariga och Kvalitetssamordnare för alla trafikslag och bistå med expertkompetens i utvecklingen av trafikavtal. Du kommer också att bistå vid kravställning i upphandlingar. Vidare kommer du att vara en övergripande stödfunktion i det praktiska arbetet med miljö och hållbarhet inom Västtrafik.

Sök tjänsten som Miljö-och hållbarhetskoordinator.

Ansök senast: 30 april

IT-Infrastrukturarkitekt

Nu söker vi en IT-Infrastrukturarkitekt till vår IT-enhet. Du kommer att äga och driva IT-Infrastrukturtjänsten på Västtrafik och tillsammans med avdelningschef och medarbetare kommer du att utveckla och förvalta IT-infrastrukturområdet. Rollen är varierad och innehåller både teknik och administration. En del av arbetsuppgifterna innebär rådgivning vid beslut kring tekniska vägval och ansvar för inköp och upphandling av IT-infrastruktur.

Vi tror också att du har en bred erfarenhet inom IT-infrastrukturområdet från större IT-miljöer med kunskaper både inom Microsoft, Linux och databaser. Har du kunskaper inom något av följande områden är detta meriterande: Archimate, Sparx, virtualisering, MS-SQL, nätverk, säkerhet, arkitekturmodulering, upphandling inom offentlig verksamhet.

Sök tjänsten som IT-Infrastrukturarkitekt.

Ansök senast: 12 maj

Vi använder cookies för att förbättra din kundupplevelse. Om Cookies