Chatta med oss här!

Hundratals sätt att spela roll

Det har aldrig varit så spännande att jobba med kollektivtrafik som nu. Att resa tillsammans, cykla och gå prioriteras högt både här och världen över, helt enkelt för att vi ska lyckas ställa om till en mer hållbar framtid. Det är mäktigt! Och väldigt utmanande. Låter det som någonting för dig? Här hittar du lediga tjänster på Västtrafiks kontor och hos våra partners som har hand om trafiken och våra butiker.

Lediga jobb på Västtrafiks kontor

Hållplats Centralstationen/Drottningtorget

Redovisningsekonom

Nu söker vi en redovisningsekonom till vår Ekonomiavdelning. På Ekonomienheten är vi 30 medarbetare bestående av controllers, redovisningsekonomer, redovisningsassistenter och dokumentadministratörer. Vi växer och söker därför en kvalificerad redovisningsekonom till vår enhet. 

I rollen arbetar du i nära samarbete med redovisningschef både när det gäller att utveckla arbetssätt, processer och rutiner men också för att driva utveckling och säkerställa kvalitet av redovisningsprocessen som helhet på Västtrafik.

Du kommer att fungera som en expertkompetens mot Ekonomienheten och verksamheten inom bokslut, moms och redovisning och i rollen ingår att ha ett funktionsansvar för bokslutsprocessen och utfall.

I arbetet ingår också uppgifter såsom löpande avstämning och övergripande kontroll av större poster i bokslut. Du kommer att fungera som ett stöd för medarbetarna på redovisningsavdelningen i löpande frågor samt stötta redovisningschef i kommunikation och information till medarbetarna.

För att vara kvalificerad för denna tjänst så har du kandidatexamen eller likvärdig utbildning i ekonomi och behärskar svenska i tal och skrift.

Sök tjänsten som  redovisningsekonom.

Ansök senast: 29 maj

 

Båten Älveli på Göta älv

Affärsutvecklare

Nu söker vi en affärsutvecklare i vår affär för båt. Vi söker dig som drivs av affärsutveckling och som värdesätter en kundorienterad arbetsgivare med ett stort engagemang för samhällsutveckling och hållbarhet. 

Som affärsutvecklare följer du upp och utvecklar affärsutvecklingsplaner och avtal tillsammans med trafikbolagen. Du kommer att arbeta med ständiga förbättringar samt initiera och implementera utvecklingsprojekt tillsammans med partners. I din roll ansvarar du för att leda och säkerställa kvalité och måluppfyllelse i vår affärsutvecklingsprocess. Du ska tillsammans med partners analysera utfallet och genomföra nödvändiga förbättringsaktiviteter. Du kommer också att leda arbetet i våra affärsteam samt bereda ärenden till affärsledningen.

I din roll ska du initiera behov av större utrednings- och utvecklingsarbeten, exempelvis inför upphandlingar. Du kommer att hantera tillköp och tilläggsavtal samt genomföra avtalsförhandlingar, avtalstolkningar och avtalsskrivningar. I dina arbetsuppgifter ingår att i samverkan med controller följa upp det ekonomiska utfallet i avtalen genom långtidsanalyser. Du kommer också arbeta med långsiktiga budgetprognoser samt uppföljning och hantering av ekonomiska effekter vid tillköp.

För att lyckas i rollen som affärsutvecklare har du relevant högskoleutbildning i affärs- och verksamhetsutveckling, ekonomi, juridik eller erfarenhet vi bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med affärsutveckling, avtal och förhandling. Även en bakgrund inom samhällsutveckling och ekonomistyrning är relevant för tjänsten. Du är van vid att arbeta processorienterat och har du dessutom erfarenhet från kollektivtrafikbranschen ser vi det som meriterande.

Sök tjänsten som affärsutvecklare.

Ansök senast: 9 juni

Lediga jobb hos våra partners

Vill du jobba i trafiken?

Då är det någon av våra partners du ska titta närmare på. Vi behöver medarbetare som kör buss, kontrollerar biljetter, pratar med resenärer och mycket mera. Städerna växer och bilarna blir fler, samtidigt ska miljömålen nås. Därför satsas det stort på kollektivtrafiken här i Västra Götaland. Och det betyder att det behövs fler av oss.

Sök jobb hos våra partners.

Vi använder cookies för att förbättra din kundupplevelse. Om Cookies