Chatta med oss här!

Jobba på Västtrafik

Varmt välkommen att söka jobb på något av våra kontor eller kontakta våra partnerföretag om du vill jobba i trafiken som till exempel förare eller tågvärd. 

Jobba i trafiken

Lediga jobb på Västtrafiks kontor

IT-Devops ingenjör

Västtrafik står inför en rad spännande utmaningar där fortsatt digitalisering av våra tjänster har högt tempo vilket gör att det krävs IT-stöd i motsvarande omfattning. Vi söker nu en Systemspecialist till vår IT-Infrastrukturavdelning som gillar att jobba med automatisering och ny teknik.

Du kommer att ingå i Västtrafiks IT-Infrastrukturavdelning och i din roll kommer du primärt jobba med att driva och utveckla våra infrastrukturplattformar, som används av våra team som utvecklar bland annat Västtrafik To Go och Västtrafiks webbplats. Underhåll, uppgradering, dokumentering och felsökning av plattformarna ingår också. Andra uppgifter kan vara att automatisera och förbättra befintliga rutiner. Du kommer jobba nära utvecklare, IT-arkitekter och IT-specialister.

Sök tjänsten som IT-Devops ingenjör 

Sista ansökningsdag är 15 september

Rekryterare

Nu söker vi en rekryterare till vår HR-avdelning. Den nya tjänsten som rekryterare innebär att du ansvarar för och arbetar med hela rekryteringsprocessen. Genom ditt arbete säkerställer du att våra rekryteringar genomförs kompetensbaserat. Du är ett bollplank för våra chefer i deras rekryteringar samt arbetar nära din HR-kollegor, framförallt utifrån ett kompetensförsörjningsperspektiv.

I rollen som rekryterare ingår även att ansvara för vår nya konsultförmedlingstjänst, vilket innebär att hjälpa verksamheten med deras konsultuppdrag samt behov av konsultbeställningar. Förbättringsarbete och uppföljning är naturliga inslag i ditt arbete.

Vi söker dig som är nyfiken på att utveckla en affärsnära HR tillsammans med 8 HR-kollegor. Du är trygg i din yrkesroll och du har förmågan att bygga och bibehålla förtroendefulla relationer. Rollen som rekryterare kräver att du känner dig bekväm med att arbeta brett inom konsultförmedling liksom inom rekrytering. Du har en god kommunikativ förmåga och tillsammans med dina kollegor driver du och utvecklar hela HR-arbetet inom Västtrafik.

Sök tjänsten som Rekryterare.

Sista ansökningsdag är 29 augusti.

Vi använder cookies för att förbättra din kundupplevelse. Om Cookies