Jobba på Västtrafik

Varmt välkommen att söka jobb på något av våra kontor eller kontakta våra partnerföretag om du vill jobba i trafiken som till exempel förare eller tågvärd. 

Jobba i trafiken

Lediga jobb på Västtrafiks kontor

Störningskoordinator med inriktning samordning

Nu söker vi en Störningskoordinator med inriktning samordning. Är du en kommunikativ och engagerad person som gillar att jobba som spindeln i nätet och hantera komplexa situationer? Vill du jobba med tjänster som dagligen påverkar ett mycket stort antal personer? Då är kanske det här jobbet något för dig.

Arbetet innebär att samordna operativa resurser i form av främst ersättningstrafik och förstärkningstrafik för kollektivtrafiken, informatörer och ordningsvakter.

Vi ser gärna att du har branschvana inom trafik eller erfarenhet från liknande operativ ledningsfunktion. Det är meriterande om du har erfarenhet av kollektivtrafik, logistik och kommunikation.

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 31 oktober.

Kvinna sitter i vänthall på Skövde resecentrum.
Störningskoordinator med inriktning information

Nu söker vi en Störningskoordinator med inriktning information. Som störningskoordinator har du en viktig roll med stor påverkan på kundernas uppfattning om Västtrafik. Uppdraget innebär dels att förmedla information om trafikstörningar till Västtrafiks partners, dels att formulera och förmedla information om trafikstörningar till våra kunder genom våra olika kanaler. Vi bevakar trafiken, håller oss uppdaterade om det aktuella trafikläget samt säkerställer att informationen vi sprider är korrekt och samstämmig.

Du har branschvana inom trafik eller erfarenhet från liknande operativ verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av kollektivtrafik, logistik och kommunikation. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 31 oktober

Trafikupphandlare

Vill du vara med och påverka hur framtidens kollektivtrafik ser ut i Västra Götaland? Bra, då har vi en perfekt tjänst för dig när vi nu söker en trafikupphandlare till Västtrafik. 

Gillar du stora utmaningar och har höga ambitioner? Vill du arbeta med stora komplexa upphandlingsprojekt som spänner över stora delar av verksamheten? Våra trafikupphandlingar är hjärtat i verksamheten och skapar förutsättningar för att nå våra långsiktiga mål. Avtalsvärdet har en stor variation, de största upphandlingarna kan ha ett värde på upp till ca 10 miljarder. Du kommer att få stora möjligheter att påverka utformning och utveckling i upphandling- och avtalsfrågor.

Ansök senast 6 november