Kundservice

Välkommen att kontakta oss på telefon, chatt, e-post eller Facebook. Välj den kontaktväg som passar dig bäst. 

Just nu frågar många om:

För att mäta resandeantal använder vi oss antingen av kundräkningssystem, stämplandestatistik eller manuell räkning. Med stämplandestatistik tittar vi på hur många som har visat titt kort för kortläsaren och adderar så många procent vi uppskattar använder vår app Västtrafik To Go eller annat färdbevis. Detta räknesätt ger goda indikationer över resandet.

Som det ser ut nu så kommer det inte att bli något erbjudande om sommarlovskort i år, då det inte finns med i regeringens nuvarande budget.

Vi vet inte om det kommer att finnas kommuner som väljer att köpa sommarlovskort till sina elever. Vi hänvisar därför elever och föräldrar att kontakta sin kommun för att veta vad som gäller.

När du reser med Västtrafiks tåg får du äta och dricka ombord så länge du följer ordningsreglerna. På bussar, spårvagnar och båtar är endast enklare förtäring tillåten. Det är inte tillåtet att äta eller dricka något som kan störa eller vålla obehag för andra resenärer, skada andra personers egendom eller skada inredningen i fordonet.

Vi använder cookies för att förbättra din kundupplevelse. Om Cookies