Vi stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. Vänligen använd en annan webbläsare. 

Microsoft har ersätt Internet Explorer med webbläsaren Edge

Just nu frågar många om:

På grund av framkomlighetsproblem har vi behövt dra in linje 91 genom Tångudden. Berörda hållplatser är Krokebacksgatan, Skogsrydsgatan, Sjögången, Tångudden, Toredamm och Rengatan. I början av januari kommer vi att provköra med mindre bussar i området. Förhoppningen är att vi återigen kan köra i Tångudden under våren 2024. Till dess att linje 91 börjar gå igen hänvisar vi till Flexlinjen som går i området.

Den 10 december kommer linjen kortas av och få en ny ändhållplats vid hållplats Inseros. Hållplats Vägskillnaden, Kloftens, Risbacka, Sandsbacka, Sanserhult, Slapperhult, Madkullen, Bertshult norra, Bertshult södra, Stora Håltet, Hjorthallsvägen, Stjärnås och Snugga kommer därmed att dras in. Anledningen är att det är svårt att backa bussen vid nuvarande ändhållplats i Sandsbacka. Detta har lett både till förseningar och fordonsskador. Ansökan om att göra om vägen avslogs dessvärre av Trafikverket. Vi vill såklart att alla ska kunna resa med kollektivtrafiken och vi förstår att du som drabbas blir besviken över förändringen. 

Det finns olika hittegodsavdelningar för olika linjer och områden i regionen. Tänk på att det oftast tar minst en vardag innan förlorade saker når hittegodsavdelningen. Vi hoppas att du får tillbaka det du tappat!

Kontaktuppgifter för hittegods

Du kan överklaga om du fått en tilläggsavgift som du tycker är fel. Skicka din överklagan till biljettkontrollen inom tio dagar från kontrolltillfället.

Överklaga tilläggsavgift