Just nu frågar många om:

För att lösa in värdekoder i appen Västtrafik To Go ska du först och främst vara inloggad på din profil. Om du redan är det, testa då att logga ut och sedan in igen.

Du behöver även ha den senaste versionen av appen. För att vara säker kan du avinstallera den och installera om den igen. (Viktigt då är att se till att vara inloggad ifall du har en aktiv biljett, annars kan den försvinna!) Fungerar det fortfarande inte att lösa in koden – kontakta oss så kan vi undersöka saken närmare.

Det byggs på många håll i och omkring Göteborg, vilket får stor påverkan på framkomligheten för all trafik. Många expresslinjer är långa och skär igenom staden, vilket gör dem extra sårbara för störningar längs vägen.

Vi är väl medvetna om problematiken och vi jobbar aktivt med frågan för att påverkan på våra resenärer ska bli så liten som möjligt. Vi följer hela tiden utvecklingen i trafiken, lägger om linjer, justerar tidtabeller och har ofta trafikledare ute för att trafiken ska flyta på så smidigt som möjligt.

Vi vill hänvisa våra resenärer att söka sin resa i Reseplaneraren för uppdaterad information, då vi ibland gör tillfälliga förändringar för att förbättra framkomligheten. Vi vill även be resenärer att ha tålamod och överseende med den situation som råder.

Vi gillar att du cyklar! För att vi alla ska få plats i kollektivtrafiken har vi vissa villkor för cyklar ombord på våra fordon.

Till exempel i Göteborg får du inte ta med dig vanlig cykel på bussar och spårvagnar men hopfälld minicykel, sparkcykel, och balanscykel får tas med utan kostnad. Åker du däremot Älvbåtarna är det fritt fram att ta med dig cykel i mån av plats. 

Regler för cykel ombord 

 

Vi använder cookies för att förbättra din kundupplevelse. Om Cookies