Vi stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. Vänligen använd en annan webbläsare. 

Microsoft har ersätt Internet Explorer med webbläsaren Edge

Just nu frågar många om:

Vi arbetar intensivt för att kollektivtrafiken ska fungera bra i vinter. Vi uppmanar dig som resenär att följa väderleksrapporterna så att du är förberedd. Om det är halt, mycket snö eller stora temperaturväxlingar ökar risken för förseningar i trafiken.

Så fungerar kollektivtrafiken vid snö och kyla

Den 18 oktober 2023 tog infrastruktur- och kollektivtrafiknämnden (IKN) beslut om ny utformning av Västtrafiks seniorerbjudande.

Ny utformning av seniorerbjudande

Kommuner som beslutat om nya villkor

På grund av framkomlighetsproblem har vi behövt dra in linje 91 genom Tångudden. Berörda hållplatser är Krokebacksgatan, Skogsrydsgatan, Sjögången, Tångudden, Toredamm och Rengatan. I början av januari kommer vi att provköra med mindre bussar i området. Förhoppningen är att vi återigen kan köra i Tångudden under våren 2024. Till dess att linje 91 börjar gå igen hänvisar vi till Flexlinjen som går i området.

Det finns olika hittegodsavdelningar för olika linjer och områden i regionen. Tänk på att det oftast tar minst en vardag innan förlorade saker når hittegodsavdelningen. Vi hoppas att du får tillbaka det du tappat!

Kontaktuppgifter för hittegods

Du kan överklaga om du fått en tilläggsavgift som du tycker är fel. Skicka din överklagan till biljettkontrollen inom tio dagar från kontrolltillfället.

Överklaga tilläggsavgift