Vi stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. Vänligen använd en annan webbläsare. 

Microsoft har ersätt Internet Explorer med webbläsaren Edge

Jobba på Västtrafik

På den här sidan listar vi lediga jobb på Västtrafiks kontor. Till exempel på IT-avdelningen, jobb inom försäljning eller marknadsföring. 

Lediga jobb

Inköps- och upphandlingskoordinator

Detta är en ny roll och du kommer ha stora möjligheter att forma arbetssätt tillsammans med teamet. Ett viktigt uppdrag kommer vara att koordinera och säkerställa att inköp genomförs på ett korrekt sätt och som leder till att uppfylla Västtrafiks mål och visioner.

I ditt uppdrag ingår att genomföra förnyade konkurrensutsättningar vilket kan innebära att självständigt genomföra FKU från start till slut eller vara rådgivande till verksamheten i genomförandet. Rollen omfattar även att samordna Västtrafiks avrop mot VGR, Adda eller Kammarkollegiet.

Ansök senast: 26 maj

Läs mer och sök tjänsten som Inköps- och upphandlingskoordinator

Dokumentationsansvarig

I rollen som Dokumentationsansvarig är du vår expert på området underhållsdokumentation och system för dokumentpublicering. Du säkerställer att dokumentationen som beskriver hanteringen och underhållet av Västtrafiks spårfordon uppfyller gällande krav samt att den publiceras till berörda intressenter. 

Du kommer tillhöra fordonsavdelningen där du tillsammans med dina kollegor har det viktiga uppdraget att säkerställa hållbarhet och kvalité för Västtrafiks spårfordon.

Rollen ansvarar i huvudsak för att:

  • All dokumentation för Västtrafiks spårfordon (spårvagn och tåg) uppfyller gällande krav.
  • All dokumentation publiceras till relevanta intressenter, samt ansvarar för systemen för dokumentpublicering.
  • Upprätta och löpande uppdatera resursplan för den support som behövs för dokumentationsaktiviteter inom området spårfordon på Västtrafik för att säkerställa att dokumentation uppfyller gällande krav.
  • Vara sammanhållande för området dokumentation och dokumentationspublicering för Västtrafik spårfordon.
  • Ansvara för att säkerställa tillräckligt stöd till fordonsförvaltarna och till nya och pågående spårfordonsprojekt inom Västtrafik.

Läs mer och sök tjänsten som dokumentansvarig

Ansök senast: 31 maj

Systemutvecklare till To Go backend

I rollen har du ett huvudsakligen systemutvecklande uppdrag, men arbetar också till viss del med lösningsarkitektur och kravställning – både internt och i relation med externa leverantörer. Du bidrar också till planering, uppföljning samt diskussion av lösningar med leverantörer och andra systemutvecklare.

Du får en viktig roll i ett väletablerat och sammansvetsat team, med rollerna Produktägare, Systemutvecklare, Kravanalytiker, Testare, UX-designer och Systemspecialist.

Du har några års erfarenhet inom systemutveckling enligt agila principer, samt vid arbete med datamodeller. Du är van vid att balansera olika perspektiv i utvecklingsarbetet löpande, såsom prestanda, säkerhet, livscykelhantering och funktionstillväxt.

Tekniska kompetenskrav:

  • .NET Core
  • C#
  • HTTP REST
  • Git
  • Kubernetes

Läs mer och sök tjänsten som Systemutvecklare till To Go backend

Ansök senast: 31 maj