Jobba på Västtrafik

På den här sidan listar vi lediga jobb på Västtrafiks kontor. Till exempel på IT-avdelningen, jobb inom försäljning eller marknadsföring. 

Lediga jobb

Redovisningsekonom

Västtrafik upphandlar trafiktjänster från externa trafikföretag. Vi söker nu en Redovisningsekonom med ansvar för avräkningsprocessen. Det är en nyckelroll i att säkerställa ekonomisk reglering gentemot trafikföretagen. Arbetet med avräkningar omfattar automatiserade delar men även att tolka och tillämpa avtal. Ditt arbete kommer innebära förbättringsarbete och utveckling av processen tillsammans med affärsenheten och övriga inom ekonomi. Förutom avräkningsprocessen så innebär rollen att vara delaktig i redovisning och bokslutär rollen att vara delaktig i redovisning och bokslut.

För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann och strukturerad och kan följa uppsatta tidsplaner. Du har en analytisk förmåga och kan hantera stora mängder data. Vi vill att du ska kunna arbeta självständigt och är van att driva ditt ansvarsområde framåt. Arbetet innebär många olika kontakter så för att trivas i denna roll så tror vi att du är mycket duktig på att samarbeta och kommunicera. Du är engagerad med en vilja att utveckla dig.

Sök tjänsten som Redovisningsekonom.

Ansök senast: 30 april

Trygghetssamordnare

Nu söker vi en trygghetssamordnare till vår trygghet och säkerhetsavdelning. 

Som trygghetssamordnare har du ett stort fokus på trygghetsperspektivet ur resenärens perspektiv och samverkar med andra intressenter såsom partnerföretag, kommuner, fastighetsägare och polismyndighet. Rollen är ett vikariat på 12 månader med möjlighet till förlängning.

I rollen som trygghetsamordnare är dina styrkor projektledning, samverkan och kommunikation med både interna som externa parter. Rollen innebär i stor utsträckning att vara kollektivtrafikens representant i samverkan med andra aktörer i deras trygghetsarbete som berör kollektivtrafiken med särskilt fokus på resecentrum i regionen och knutpunkter/hållplatser.

Du kommer att både få projektleda men även delta i kommunala trygghetsforum med kommuner i Västra Götaland.

Som trygghetssamordnare behöver du vara engagerad i trygghetsfrågor och även ha en god förståelse för de processer som finns inom offentlig förvaltning gällande trygghetsfrågor. Kunskap om projektledning och offentlig förvaltning är av otrolig vikt för denna tjänst.

Du kan ge feedback på ett konstruktivt sätt och du förstår vikten av ett gott kundbemötande och vara en representant för kollektivtrafiken gällande trygghetsfrågor.

För att trivas i rollen behöver du vara stabil och ha självinsikt och vi tror att du är en person som är lugn i pressade situationer. Du behöver också kunna organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och snabbt kunna planera om vid behov.

Sök tjänsten som trygghetssamordnare.

Ansök senast: 3 maj

 

Vi använder cookies för att förbättra din kundupplevelse. Om Cookies