Vi stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. Vänligen använd en annan webbläsare. 

Microsoft har ersätt Internet Explorer med webbläsaren Edge

Jobba på Västtrafik

På den här sidan listar vi lediga jobb på Västtrafiks kontor. Till exempel på IT-avdelningen, jobb inom försäljning eller marknadsföring. 

Lediga jobb

Biträdande affärschef - Tåg

Som Biträdande affärschef kommer du tillsammans med affärschefen för vår tågaffär och ett team med kompetenta kollegor, driva och utveckla leveransen till kund med särskilt fokus på kundnyttan och erbjudandet till våra resenärer.

Affären tåg står inför upphandling av tågtrafiken där du kommer att ingå i delprojekt och agera sammanhållande där befintlig affär och trafik ska vårdas och utvecklas parallellt med upphandlingen.

Tillsammans med affärschefen och business controller kommer du analysera avtal och förbereda underlag för att kunna bidra vid förhandlingar och hantera avtalsfrågor i våra olika samarbeten.

Läs mer och sök tjänsten som biträdande affärschef.

Ansök senast: 5 februari

Enterprisearkitekt

Som Enterprisearkitekt ingår du i vår gemensamma IT-arkitekturfunktion som leds av en chefsarkitekt. Du stöttar i digitaliserings- och utvecklingsarbetet i verksamheten och har förmågan att analysera och beskriva verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv och bidrar med att finna lösningar på de problem och utmaningar som verksamheten står inför.

Du bemästrar alla de olika disciplinerna inom enterprisearkitektur och arbetar situationsanpassat i allt från att definiera verksamhetsarkitektur och informationsarkitektur till att ta fram målbilder och förslag på arkitektur för ett delområde i vårt systemlandskap.

Läs mer och sök tjänsten som Enterprisearkitekt.

Ansök senast: 6 februari

Störningskoordinator

Störningshantering är en dygnet runt-verksamhet och knutpunkt för information till och från både kunder och partners. Vårt uppdrag är att minimera kundens negativa upplevelse av en störning och att bidra till ökad framkomlighet. Målet är att våra kunder vid en störning både kan och vill planera om sin resa tillsammans med oss. 

Det huvudsakliga uppdraget innebär att förmedla information om trafikstörningar till Västtrafiks kunder och partners. Du bevakar trafiken och håller dig ständigt uppdaterad om det aktuella trafikläget. Du säkerställer också att informationen vi sprider är korrekt och samstämmig i samtliga informationskanaler.

Läs mer och sök tjänsten som störningskoordinator.

Ansök senast: 12 februari

Vi använder cookies för att förbättra din kundupplevelse. Om Cookies