Jobba på Västtrafik

På den här sidan listar vi lediga jobb på Västtrafiks kontor. Till exempel på IT-avdelningen, jobb inom försäljning eller marknadsföring. 

Lediga jobb

Störningskoordinator

Nu söker vi en Störningskorrdinator till vår Störningshantering. Störningshantering är en dygnet runt-verksamhet och knutpunkt för information till och från både kunder och partners. Vårt uppdrag är att minimera kundens negativa upplevelse av en störning och att bidra till ökad framkomlighet. Som störningskoordinator är dina främsta kontaktytor Västtrafiks partners och då i synnerhet trafikföretagen, men även interna funktioner så som kundservice och presstjänst. 

Det huvudsakliga uppdraget innebär att förmedla information om trafikstörningar till Västtrafiks kunder och partners. Du bevakar trafiken och håller dig ständigt uppdaterad om det aktuella trafikläget. Du säkerställer också att informationen vi sprider är korrekt och samstämmig i samtliga informationskanaler. För att på så sätt tillgodose kundens behov av snabb och korrekt information.

Vi söker dig som är en skicklig lagspelare och som bidra till hela gruppens resultat genom att vara lyhörd, prestigelös och ansvarstagande. Du är strukturerad, analytisk och ambitiös och har förmåga att snabbt se och åtgärda det som behöver göras i en akut och komplex situation. Du klarar av att prioritera, prestera och samarbeta med andra under hög arbetsbelastning samtidigt som du inte tappar fokus på att säkerställa Västtrafiks kundlöfte. Du trivs med ett varierande arbetstempo som till stor del styrs av yttre faktorer.

Sök tjänsten som Störningskoordinator.

Ansök senast: 4 juli

Vikariat utredare

Nu söker vi två utredare till vår kundservice.

Västtrafiks avdelning för kundservice-utredning består av ca 20 medarbetare. Vårt uppdrag är att förbättra och utveckla kundinformationen och dialogen med både befintliga och potentiella kunder.

Rollen på kundservice innebär i första hand att hantera och utreda ärenden som inkommer från kundservice 1:a linje och besvara kunder via vår facebooksida. I arbetsuppgifterna ingår att handlägga mer komplicerade ärenden och att samordna information från, och till, externa parter, som till exempel trafikföretag och biljettkontrollanter.

Vi söker dig som har en hög känsla för service, ett lösningsorienterat förhållningssätt och förstår värdet av en hög kundnöjdhet.

För att lyckas i rollen krävs att du är en duktig kommunikatör och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Du har ett strukturerat arbetssätt och är självgående och kan ta egna beslut. Du gillar att samarbeta och bidra till helheten.

Låter det som du?

Sök tjänsten som utredare.

Ansök senast: 1 augusti.

Projektledare till trafikomläggning

Nu söker vi en projektledare till trafikomläggning

I rollen arbetar du med planeringen av trafikförändringar som krävs vid förändringar i infrastrukturen på grund av byggnationer och underhåll. I planeringen ingår ett övergripande ansvar för trafiklösningar och kommunikationsinsatser till resenärer. Tillsammans med andra projektledare tolkar du och skapar förståelse för hur kommande byggnationerna och infrastrukturprojekt påverkar kollektivtrafiken ur ett systemperspektiv.

I rollen har du många externa kontaktytor med bland annat kommuner och Trafikverket. Du kommer ta fram och sammanställa data från olika källor, göra analyser och ta fram underlag som ligger till grund för beslutsfattandet i olika trafikförändringar.  

Vi tror att du är i början av din karriär och har ett stort intresse för hållbart resande. För att lyckas som projektledare gäller det att du är lösningsorienterad och innovativ samt har förmågan att kunna fatta beslut. Du är en fena i Excel och kan snabbt omvandla olika typer av data till ett enkelt och pedagogiskt underlag. För att du ska trivas hos oss ser vi att du har en god samarbetsförmåga där din sociala kompetens och personliga lämplighet kommer att värderas högt. 

Är du den vi söker?

Sök tjänsten som Projektledare till trafikomläggning

Ansök senast: 15 augusti.

Vi använder cookies för att förbättra din kundupplevelse. Om Cookies